מצרכים להכנת פנקייק תפוחים
- כוס + כף קמח לבן
- כפית ושליש (מלאות) אבקת אפיה
- חצי כפית (מלאה) אבקת קינמון
- 4 כפות סוכר
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן
- כפית תמצית וניל
- כוס מים (מהברז)
- תפוח עץ מקולף ומגורר דק
איך מכינים פנקייק תפוחים?
- מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום.
- משמנים מחבת ומחממים על להבה בינונית-נמוכה (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק, כמו טפלון). כשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת מצקת (יש למלא כחצי מצקת לכל פנקייק) ומטגנים כדקה עד שנוצרות בועות קטנות על פני הפנקייק. הופכים את הפנקייק צד ומשאירים עוד כחצי דקה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
76 תגובות
כניסה
76 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














