מצרכים להכנת פאי שוקולד
- תבנית פאי מתפרקת או תבנית עגולה מאלומיניום (חד פעמית) בקוטר 24
לתחתית:
- 200 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר טחונים דק-דק (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ופסח- בעוגיות כשרות לפסח)
- 125 גרם חמאה (לגרסת פרווה/טבעוניים- ניתן להשתמש במרגרינה או בשמן קוקוס)
למלית:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה, סה”כ 500 מ”ל (לגרסת פרווה/טבעוניים- ניתן להשתמש בקצפת צמחית)
- חפיסת שוקולד מריר/חלב (100 גרם)
- 2 כפות (20 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל/ שוקולד
איך מכינים פאי שוקולד?
הכנת התחתית:
- חותכים את החמאה לקוביות ומניחים בקערית. ממיסים במיקרוגל ומערבבים עד לתערובת נוזלית חלקה.
- מערבבים היטב עם פירורי הביסקוויטים, מעבירים לתבנית ומהדקים היטב ובשכבה אחידה לבסיס ולדפנות. מכניסים למקפיא עד להכנת מלית השוקולד.
הכנת המלית:
- מניחים בקערית חצי כוס מיכל שמנת וקוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת שוקולדית חלקה. מניחים בצד לקירור.
- מניחים בקערה נקייה מיכל וחצי שמנת מתוקה ו2 כפות אינסטנט פודינג ומקציפים כדקה עד שמתקבלת קצפת רכה (להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת למקפיא כ-10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוציאים את תחתית הפאי מהמקפיא ויוצקים עליה את קרם השוקולד ומיישרים.
- בעזרת קולפן ירקות קולפים טבלת שוקולד ומפזרים מעל פאי השוקולד.
- מכניסים למקרר להתייצבות ל 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
138 תגובות
כניסה
138 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














