מצרכים להכנת עוגת שוקולד וחלבה
- 2 תבניות אינגליש קייק
- 2 ביצים גדולות
- ¾ כוס (150 ג’) סוכר
- ¾ כוס (150 ג’) שמן
- 1.5 כוסות (360 מ”ל) מים חמימים (יש לערבב מים רותחים עם מים קרים באותו יחס)
- 2 כוסות (280 ג’) קמח רגיל
- 1 שקית (10 ג’) אבקת אפיה
- ¾ כוס אבקת שוקולית + 1 כף (115 ג’)
- 150 גרם חלבה מפוררת
חומרים לציפוי:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה/ריץ’ (125 מ”ל)
- 100 גרם שוקולד מריר
- כף גדושה פירורי חלבה
איך מכינים עוגת שוקולד וחלבה?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בעזרת מטרפה (אין צורך במיקסר) את כל החומרים לפי הסדר שבו רשומים (מתקבלת בלילה נוזלית-דלילה).
- מעבירים לתבנית אופים בתנור כ-35 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- מכינים את הציפוי: מחממים שמנת בסיר קטן. כשהשמנת רותחת מכבים את האש. מניחים בתוך השמנת קוביות שוקולד מריר ומערבבים שהשוקולד נמס לגמרי ומתקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את הציפוי על העוגה בעודה חמה ומפזרים מעל פירורי חלבה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
316 תגובות
כניסה
316 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

