מצרכים להכנת מרק עגבניות
*הערה: במתכון הזה חשוב להשתמש במיקסר ידני. השימוש בו עושה את כל המרקם של המרק. מי שאין ברשותו בלנדר, רצוי שיגרד את הבצל דק מאוד.
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים (800 גרם)
- 3 שיני שום כתושות
- 2 כוסות מים
- 1 כף גדושה רסק עגבניות
- גבעולי אורגנו או בזיליקום קצוצים או חצי כפית תבלין בזיליקום/אורגנו מיובש.
- 1 כף שטוחה סוכר חום
- 1 כפית מלח
- פלפל (לפי הטעם)
לקישוט ולטעם:
- גבינת פרמזן מפוררת (לא חובה)
איך מכינים מרק עגבניות?
- מטגנים בצל עם שמן זית עד להזהבה.
- מוסיפים את השום ומבשלים כדקה. שופכים את העגבניות המרוסקות ומערבבים.
- מוסיפים מים, רסק ואת כל שאר החומרים.
- טוחנים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק ומבשלים על האש בינונית-נמוכה כ- 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- ניתן לשים בפנים גריסים, אורז מבושל, שיבולת שועל וכדו’.
- טיפ לשדרוג הטעם: הוסיפו למרק גזר רך (אפשר משאריות של מרק אחר) ותטחנו אותו בבלנדר בתוך המרק.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מתכון למרק עגבניות מרק עגבניות פשוט מרק עגבניות מהיר
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
141 תגובות
כניסה
141 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














