מצרכים להכנת חזה עוף חמוץ מתוק
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
חומרי הטמפורה:
רוטב חמוץ מתוק:
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות דבש
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- 4 כפות מים
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית קורנפלור
איך מכינים חזה עוף חמוץ מתוק?
- מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
- מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את קוביות העוף במחבת כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת.
- הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הרוטב במחבת ומערבבים כ-2 דקות. טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב עוד כדקה ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוף בטמפורה חזה עוף חמוץ מתוק חזה עוף בטמפורה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
448 תגובות
כניסה
448 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







