מצרכים להכנת עוגת שוקולד במיקרוגל
- תבנית אינגליש קייק (רצוי תבנית עמוקה מפיירקס/זכוכית)
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמים (לא רותחים)
- חצי כוס (70 ג’) קמח לבן
- חצי כוס (65 ג’) אבקת שוקולית
- 3 כפות שטוחות (21 ג’) אבקת קקאו
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
לציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר + שליש מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
איך מכינים עוגת שוקולד במיקרוגל?
- מערבבים בקערה (בעזרת כף/מטרפה) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים קמח, שוקולית, קקאו ואבקת אפיה ומוסיפים לתערובת הנוזלים, מערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
- משמנים תבנית אינגליש קייק (המיועדת למיקרוגל) ויוצקים לתוכה את התערובת.
- מכניסים למיקרוגל ומפעילים למשך כ-6 דקות (העוגה מוכנה כשהיא נפרדת מעט מדפנות התבנית. בנוסף, ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה, אם יוצא יבש העוגה מוכנה).
- מוציאים את העוגה ומכינים את הציפוי: מניחים בקערה את קוביות השוקולד ושליש מיכל שמנת מתוקה, מכניסים למיקרוגל לכ-20 שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים על העוגה בעודה חמה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת שוקולד במיקרו
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
383 תגובות
כניסה
383 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














