מצרכים להכנת עוגיות מבצק פילו
- 4 דפי פילו מופשרים ומוכנים לשימוש
- כף (לא מלאה) אבקת קקאו
- 3 כפות (38 ג’) סוכר
- רבע כפית אבקת קינמון
- שני שליש כוס (80 ג’) אגוזי מלך טחונים
איך מכינים עוגיות מבצק פילו?
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורשים דף פילו על משטח עבודה ומברישים אותו בשמן (ניתן להשתמש בתרסיס שמן). מעליו מדביקים דף פילו נוסף שגם אותו מברישים בשמן.
- מערבבים בקערית כף אבקת קקאו + 3 כפות סוכר + רבע כפית קינמון ומפזרים מחצית מהתערובת על דף הפילו באופן אחיד. מפזרים מחצית מהאגוזים הטחונים.
- מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.
- חוזרים על הפעולה עם דף הפילו הנוסף.
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים את החלק העליון והתחתון בשמן ואופים במשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים ומצננים. לאחר שהתקרר, פורסים בעדינות עם סכין את הסיגר לעיגולים בעובי של 2 ס”מ ומגישים.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
58 תגובות
כניסה
58 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














