מצרכים להכנת מרק פטריות וגריסים
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4-5 שיני שום קצוצות
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות/קצוצות גס
- סלסלת פטריות פורטובלו טריות פרוסות/קצוצות גס
- חצי כוס גריסי פנינה (יש לשטוף היטב ולסנן)
- 7 כוסות (1.7 ליטר) מים רותחים
- 2 כפות מלאות קורנפלור + חצי כוס מים קרים
- שליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- כפית ושליש מלח, כפית אבקת מרק/פטריות, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מרק פטריות וגריסים?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את השום ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים את הפטריות, ממליחים מעט ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים גריסים ומים רותחים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך 30 דקות.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים 2 כפות מלאות קורנפלור עם חצי כוס מים קרים עד לבלילה חלקה ומוסיפים למרק. מוסיפים עלי פטרוזיליה ומתבלים במלח, אבקת מרק/פטריות ופלפל שחור ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
192 תגובות
כניסה
192 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














