מצרכים להכנת קציצות עוף וקישואים
- 400 גרם עוף טחון
- בצל קטן
- 2 קישואים בינוניים מסוג “זוקיני” (עם הקליפה הירוקה כהה)
- 1 גזר בינוני (מומלץ, לא חובה)
- חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
- 2 שיני שום
- 1 ביצה
- כף שמן זית או קנולה
- שליש כוס פירורי לחם
תיבול:
- כפית מלח, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים קציצות עוף וקישואים?
- חותכים את הירקות גס וטוחנים במעבד מזון עד לתערובת אחידה.
- סוחטים היטב את התערובת מנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים עוף טחון, ביצה, שמן, פירורי לחם ומתבלים במלח, כורכום, כמון ופלפל שחור.
- מחממים תנור ל-190 מעלות (בתנורים חזקים- 180 מעלות) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. משמנים את נייר האפיה.
- יוצרים קציצות בקוטר 5-6 ס”מ ועובי 1-1.5 ס”מ ומניחים על נייר האפיה המשומן. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
68 תגובות
כניסה
68 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














