מצרכים להכנת פיצה מבצק מוצרלה
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (כ-2 כוסות)
- 1 ביצה
- שליש כוס (40 ג’) קמח שקדים (בפסח אפשר לשים 4 כפות קמח מצה= 30 ג’)
רוטב פיצה:
- כף רסק עגבניות, כף עגבניות מרוסקות משימורים, שן שום כתושה, מעט מלח ומעט אורגנו מיובש
לפיזור מעל:
- 50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
איך מכינים פיצה מבצק מוצרלה?
- מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.
- ממיסים 200 גרם מוצרלה במיקרוגל במשך 30-40 שניות ומערבבים עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
- מניחים לתערובת להתקרר כחצי דקה ומוסיפים ביצה וקמח שקדים. מערבבים עד לאיחוד החומרים.
- מעבירים את התערובת לנייר אפיה ומשטחים בעזרת הידיים לעיגול בקוטר כ- 25 ס”מ (אם התערובת דביקה אפשר להרטיב את הידיים).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 5 דקות, עד שהבצק מתייצב. מוציאים וממתינים כדקה.
- מכינים רוטב פיצה: מערבבים בקערית כף רסק עגבניות, כף עגבניות מרוסקות משימורים, שן שום כתושה, מעט מלח ומעט אורגנו מיובש.
- מורחים את הרוטב על בצק המוצרלה ומפזרים גבינת מוצרלה מגורדת. מחזירים לתנור החם ואופים במשך כ-12 דקות, עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
86 תגובות
כניסה
86 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














