מצרכים להכנת עוף בריבת תפוזים
- עוף שלם או 8 חלקי עוף (ירכיים, שוקיים, כנפיים)
- 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 2X2 ס”מ
- רוטב לעוף: 2 כפות שמן זית, 3 כפות מלאות ריבת תפוזים, כפית שום כתוש, כף מלאה דבש, כף רוטב סויה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים עוף בריבת תפוזים?
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ומתבלים את העוף ותפוחי האדמה.
- מניחים בתבנית ענקית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך שעה וחצי-שעתיים (חום עליון וחום תחתון).הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
37 תגובות
כניסה
37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














