מצרכים להכנת עוגת גבינה ללא גלוטן
- 250 גרם ביסקוויט ללא גלוטן של אסם (1+1/4 חבילה) מפוררים
- 100 גרם חמאה
- 2 חבילות שמנת מתוקה (סה”כ 500 גרם)
- 1/2 כוס חלב
- 1/4 כוס סוכר
- חבילת אינסטנט פודינג וניל (95 גרם)
- 500 גרם גבינה לבנה
לקישוט:
- פירורי ביסקוויטים (לא חובה)
איך מכינים עוגת גבינה ללא גלוטן?
- ממסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים בקערה עם פירורי הביסקוויטים. מהדקים שכבה אחידה בתחתית התבנית.
- מקציפים בקערה את שאר המצרכים (מלבד הגבינה) עד לקבלת קצפת יציבה.
- מקפלים היטב ובעדינות את הגבינה עם הקצפת.
- מעבירים את התערובת לתבנית (מעל פירורי הביסקוויט) ומשטחים לגובה אחיד. מפזרים מעל פירורי ביסקוויטים.
- מניחים במקרר ל-6 שעות לפחות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת גבינה ללא גלוטן עוגה ללא גלוטן עוגות ללא גלוטן עוגת גבינה ללא קמח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
29 תגובות
כניסה
29 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

