מצרכים להכנת עוגיות פריכות עם שוקולד צ'יפס
- 1 ביצה
- 4 כפות גדושות (70 ג’) סוכר
- שליש כוס (65 ג’) שמן
- חצי כפית (3 ג’) תמצית וניל
- כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן
- חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה
- 2 כפות גדושות (20 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס
איך מכינים עוגיות פריכות עם שוקולד צ'יפס?
- מערבבים בקערה (בעזרת כף) ביצה עם סוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה וקוקוס. מוסיפים לתערובת הנוזלים ומערבבים. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ונוחה לעבודה (לאחר הוספת כל החומרים מומלץ ללוש מעט את הבצק עם הידיים). הערה: אם הבצק יבש/מתפורר- יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות שמן ולהמשיך ללוש. אם עדיין יבש- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות מים. אם הבצק יוצא דביק- יש להוסיף בהדרגה כמה כפות של קמח.
- מחממים תנור ל175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- פורשים נייר אפיה על משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ומעליו פורשים נייר אפיה נוסף. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק שנמצא בין שני ניירות האפיה לעובי של כחצי ס”מ לפחות. קורצים צורות ומניחים במרווחים קלים בתבנית על ניר אפיה.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשוליים.הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות קשות לאחר צינון).
- העוגיות נשמרות בקופסה אטומה מחוץ למקרר במשך 6-7 ימים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
224 תגובות
כניסה
224 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














