מצרכים להכנת סלט עוף קר
- 4 עלי חסה חתוכים
- חצי בצל סגול קטן פרוס דק
- מלפפון חתוך למקלות
- 4-5 עגבניות שרי חצויות
- חצי גזר מגורד בפומפיה גסה
- 150 גרם חזה עוף חתוך לרצועות בעובי ס”מ וחצי
תיבול לעוף:
כף רוטב סויה, חצי כפית דבש, מלח ופלפל שחוררוטב ויניגרט לסלט:
כף וחצי שמן זית, כף מיץ לימון, כפית שטוחה דבש, חצי כפית חרדל דיז’ון, חצי שן שום כתושה, רבע כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחוראיך מכינים סלט עוף קר?
- מניחים בקערה את הירקות.
- מערבבים בקערית נפרדת את חומרי רוטב הויניגרט.
- מתבלים את רצועות העוף בכף סויה, חצי כפית דבש, מעט מלח וקמצוץ פלפל שחור. מחממים מחבת פסים או מחבת רגילה עם כף שמן ומטגנים את רצועות העוף על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים מבחוץ ומבושלים מבפנים. מעבירים לצלחת.
- מתבלים את הירקות ברוטב הויניגרט ומוסיפים מעל את נתחי העוף. מגישים מיד.
- ניתן להכין את הסלט והרוטב מראש ולשמור במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
86 תגובות
כניסה
86 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














