מצרכים להכנת נאגטס ירקות
- 2 תפו”א בינוניים מבושלים
- 1 גזר מבושל (אפשר לחסוך את הבישול והשתמש במקום ב-3/4 כוס גזר גמדי קפוא)
- 1/2 בצל קטן
- 3-4 פרחי ברוקולי משקית קפואה
- 4 כפות תירס מקופסת שימורים
- 3 כפות שמן זית
- 1/3 כוס פירורי לחם
תיבול:
1/3 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת מרק (מומלץ ללא מונוסודיום גלוטמט) ו1/2 כפית כורכום (בשביל הבריאות..)לציפוי:
פירורי לחם מוזהבים ושומשום.איך מכינים נאגטס ירקות?
- מועכים את תפוח האדמה בעזרת מועך פירה. מניחים את הבצל, הגזר והברוקולי במעבד מזון, טוחנים עד לתערובת חלקה ומעבירים לקערה. (מומלץ שלא לטחון את תפוח האדמה אלא למעוך בעזרת מועך פירה וזאת על מנת שהתערובת תצא מעט יותר מוצקה).
- מוסיפים לקערה את התירס ויתר החומרים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית התנור ומשמנים את הנייר.
- בעזרת הידיים, יוצרים צורה של אצבעות או כדורים ומגלגלים בפירורי לחם (במידה והתערובת רכה מידי מומלץ להכניס אותה למקפיא לחצי שעה לפני שיוצרים צורה).
- מסדרים את הנאגטס על נייר האפייה משומן, מרססים מעל מעט שמן ומכניסים לתנור למשך כ 35-45 דקות, עד שמזהיבים ונעשים פריכים (מומלץ להפוך צד לאחר 20 דקות ראשונות).הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
44 תגובות
כניסה
44 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














