מצרכים להכנת מתכון לאוזני המן ללא מרגרינה
- 1.5 כוסות (210 ג’) קמח
- חצי כפית (2.5 ג’) אבקת אפיה
- 4 כפות אבקת סוכר (אם אין אפשר לשים סוכר רגיל)
- 1 ביצה טרופה (בינונית-M)
- 6 כפות (60 מ”ל) שמן קנולה
- 2-3 כפות מים
מילוי
ממרח שוקולד השחר, ממרח נוטלה, ממרח תמרים, ממרח חלבה וכדו’ (השתמשו במילוי תמרים לאוזני המן פרווה)קישוט
אבקת סוכראיך מכינים מתכון לאוזני המן ללא מרגרינה?
- מערבבים היטב בקערה את הקמח עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר, ביצה, שמן ומים (בהדרגה ולפי הצורך) ומערבבים. לשים בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד (במידה שהבצק יבש ופירורי- הרטיבו את הידיים והמשיכו ללוש).
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק (במידה וקשה לעבוד עם הבצק, יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולהכניסו למקרר במשך כ – 30 דקות ורק אז לרדד).
- קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס רחבה. בעזרת שתי כפיות מניחים כמות של כחצי כפית ממרח במרכז כל עיגול.
- סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים (אחרת ייפתחו בזמן האפייה).
- מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור למשך 18-20 דקות עד שהבצק מעט זהוב בשוליים.הפעל טיימר (18 דק’)+טיימר פועל
- מצננים בחוץ (העוגיות מתקשות ומקבלות פריכות לאחר צינון) ומפזרים אבקת סוכר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
521 תגובות
כניסה
521 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות




















