מצרכים להכנת מרק כרוב
- 1 בצל בינוני
- 3 שיני שום קצוצות
- חצי כרוב גדול חתוך לרצועות דקות
- עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
- עגבניה מגורדת בפומפיה גסה
- גזר גדול מגורד בפומפיה גסה
- 8 כוסות מים רותחים
- 2 כפות שמיר קצוץ
תיבול:
- כפית וחצי מלח, שליש כפית כורכום, כפית חוואיג’ למרק (או כפית אבקת מרק), חצי כפית כמון (לא חובה), רבע כפית שטוחה פלפל שחור
איך מכינים מרק כרוב?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום, עגבניה מגורדת ועגבניה חתוכה מערבבים כדקה. מוסיפים את הכרוב והגזר, ממליחים מעט ומבשלים על אש בינונית, עם מכסה במשך כ-5 דקות, עד שהכרוב מעט מצטמצם ומאבד מנפחו. מתבלים במלח, כורכום, חוואיג’, כמון ופלפל שחור ומערבבים.
- מוזגים מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך כ-50 דקות.הפעל טיימר (50 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים שמיר קצוץ ומבשלים 5-10 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
114 תגובות
כניסה
114 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














