מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

טורטיה במילוי גבינות

טורטיה במילוי גבינותFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 18, 2017
Last modified:יולי 18, 2017

Summary:

מתכון לטורטיה במילוי גבינות וזיתים עם ציפוי פריך, אפויה בתנור – ארוחת ערב מגוונת שילדים אוהבים

טורטיה במילוי גבינות

מצרכים:

טורטיות לפי הכמות שרוצים

מוצרלה/גבינה צהובה מגורדת

גבינה בולגרית/פטה מפוררת

פרוסות זיתים

תבלין מיובש לפי הטעם- אורגנו, בזיליקום, זעתר (לא חובה)

לציפוי: ביצה טרופה ופירורי לחם

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל190 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר.

-חוצים טורטיה לשני חלקים שווים.  מניחים על כל חצי (בצד אחד שלו) כף גדושה גבינה צהובה מגורדת, כף בולגרית מפוררת, פרוסות זיתים וקמצוץ תבלין מיובש.

-מקפלים את הטורטיה למשולש ומהדקים היטב את השוליים.

-טובלים כל משולש בביצה טרופה משני הצדדים ואז בפירורי הלחם.  מניחים על נייר אפיה משומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.

טורטיה במילוי גבינות

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

58 תגובות

הוסף תגובה
  1. אפרת היקרה, הכנתי את זה לארוחת ערב וכולם טרפו. טעים ברמות!!
    שינויים שעשיתי: לא היתה לי גבינה בולגרית וכן היה קוטג.. חששתי שהתערובת הגבינות נוזלית ולכן שמתי ביצה גם בתערובת המילוי (קצת בסגנון מילוי של בורקס). יצא סופני והילדים ביקשו שאכין גם למחרת..
    תודה על אתר פשוט ומתכונים נגישים. המתכונים שלך מאוד לטעמי.

  2. ואו איזה מתכון ! כל מתכון שלך פשוט מעדכן תודה לך
    שמתי חצי כפית רסק עגבניות בטורטיה ויצא מעדן

    כיף לקבל מתכון טעים וקראנצ'י שלא מצריך טיגון וים שמן

  3. נראה ממה טעים!
    יש לי גבינה צהובה גבינה לבנה וקוט'ג.
    זה יצא טעים גם אם אן לי בולגרית? יש משהו שהיית ממליצה להוסיף?

    תודה רבה!

    1. היי טלי,
      אפשר לשים בכל חצי טורטיה כף גדושה גבינה צהובה מגורדת ושליש כפית גבינה לבנה.
      חג שמח 🌺

  4. היי אפרת. הכנתי את הטרטיות ויצאו מעולות. הכנתי גם עם שמן זית וזעתר(למי שלא אוהב גבינות) וגם יצא נפלא. הכנתי כמות גדולה בשתי תבניות ואפיתי בטורבו. לא היה צורך להפוך. תודה על עוד מתכון אליפות

    1. זה תלוי אם את מטגנת בשמן עמוק או אופה.
      אם מטגנת – אין צורך לשמן. אפשר לטבול בביצה ולצפות בפירורי לחם ולטגן.
      אם את אופה – מומלץ לשמן את עלה הסיגר בחלק הפנימי שלו ובחלק החיצוני שלו. הכוונה גם כשאת פורסת אותו (לפני המילוי) וגם לאחר המילוי משני הצדדים. לאחר מכן אפשר לטבול בביצה ובפירורי לחם.

    1. אפשר אבל לדעתי יהיה כדאי לטגן אותם בשמן עמוק כדי שיהיו קריספיים.
      יכול להיות שאפשרי גם יהיה לאפות בתנור בתנאי שמשמנים היטב את עלי הסיגר מכל הצדדים.

  5. הי אפרתוש המקסימה והיקרה!נהנית מאד מאתרך וממתכונייך!
    אני צריכה להכין לאירוע כמות גדולה של הטורטיות (במילוי פיצה) למנת פתיחה שאגיש עם סלט ומתבל.
    רציתי לשאול כמה שאלות:
    1. אם אפשר להקפיא את המאפה הזה?
    2. מה דעתך על מנת הפתיחה?
    3. איזה מתבל וסלט היית ממליצה להגיש עם הטורטיה?
    תודה רבה רבה

    1. היי שירה,
      1. לא ניסיתי אבל לדעתי אפשר. יהיה צורך להפשיר מחוץ למקרר ולהכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות כדי להחזיר לזה את הפריכות.
      2. זה נשמע טוב כמנת פתיחה.
      3. אפשר להכין סלט חסה או סלט עלי בייבי. מטבל של אלף האיים או רוטב שום או רוטב סלסה יכולים להתאים. ניתן לקנות את הרטבים האלה כבר מוכנים.
      בהצלחה 🙂

  6. שלום לך אפרת,
    אני רוצה לומר לך שהכנתי לצאת הצום טורטיות במילוי גבינות כפי שרשום במתכון לעיל ויצא מושלם. כל כך טעים.
    תודה רבה לך על מתכונים מעולים ולא מעט חשוב קלים / מהירים.

  7. אני הולכת להכין עכשיו אני בדיוק אחרי הצום…
    אפשר לשים קממבר במקום בולגרים? אפשר גם לשים גבינת זיתים? או עדיף זיתים רגילים? דרך הגב האתר שלך מעולה תמשיכי כך

  8. הי, גם אנחנו עשינו את זה כמו פיצה כמו שכתבה מישהי, וזה מדהים!
    אנחנו מכינים מכל טעם , כך שכל אחד יכול לבחור.
    תודה על המתכונים!
    אשמח למתכונים נוספים עם טורטייה!

  9. היי שלום,
    עברתי על המתכון ואופן ההכנה והוא נראה מאוד טעים ומגרה ונורא באלי לנסות אותו אבל אני לא הבנתי כל כך מהו תבלין מיובש?
    אם למישהי יש תשובה אשמח לשמוע אותה
    תודה.

    1. היי ספיר,
      תבלין מיובש הכוונה לתבלין ולא לעלים טריים. זה כמו התבלינים שמפזרים מעל הפיצה (אורגנו, בזיליקום, זעתר). בכל מקרה, אם אין לך אפשר להכין גם בלי.

  10. סליחה, רציתי לשאול כך:
    ראיתי בסופר שני סוגים: טורטיה חיטה וטורטיה תירס.
    מה ההבדל בניהם ובמה את השתמשת?
    תודה על המתכונים הטובים והעצות הטובות.

    1. היי אסתי,
      אני השתמשתי בטורטיה רגילה מחיטה אבל אין בעיה להשתמש גם בטורטיה מתירס.

  11. עשיתי עם מילוי פיצה- רסק עגבניות קטשופ גבנ"צ אורגנו זיתים ויצא מצוין.
    הילדים התענגו!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר