מצרכים להכנת טארט תותים
לתחתית:
- 3/4 כוס קמח מצות דק (90 גרם) (אם רוצים להכין שלא בפסח מקמח רגיל -ראו הערה בסוף)
- 1/4 כוס קמח תפו”א (35 גרם)
- 2 כפות קוקוס טחון (לא חובה)
- 60 גרם חמאה מומסת (לפרווה – מרגרינה מומסת או שמן קוקוס מומס)
- כף מלאה סוכר
- 2 כפות מלאות מייפל/סילאן
מילוי קצפת ותותים:
- מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- רבע כוס חלב סויה/קוקוס
- *תותים פרוסים
איך מכינים טארט תותים?
הכנת תחתיות הפאי:
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים (רצוי מסיליקון).
- מערבבים את חומרי התחתית בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת פירורית אחידה. מחלקים את התערובת בין תבניות השקעים ומהדקים היטב בתחתית ובדפנות השקע (מספיק להדק בגובה של 1 ס”מ מהשקע).
- מכניסים לתנור ואופים במשך כ-10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לתחתיות להתקרר לגמרי (רק לאחר שהתחתיות התקררו יש להוציאן מהתבנית, אחרת הן עלולות להתפרק).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
הכנת הקצפת והתותים:
- מקציפים בעזרת מיקסר את הקצפת עם אינסטנט פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
- יוצקים את הקצפת על התחתיות (ניתן להכניס לשקית זילוף או שקית אוכל רגילה ולזלף). מפזרים מעל פרוסות תותים ושומרים במקרר בתוך קופסה סגורה עד להגשה (מומלץ שהקצפת תהיה במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה).

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
95 תגובות
כניסה
95 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







