מצרכים להכנת בורגול עם פטריות
- כוס בורגול עבה/גס
- 2 בצלים גדול קצוצים
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות קצוצות (*אפשר גם פורטבלו)
תיבול:
- רבע כפית מלח, 4 כפות רוטב סויה, כף סילאן, קמצוץ פלפל שחור, כפית שטוחה תבלין צ’ילי חריף (לא חובה)
איך מכינים בורגול עם פטריות?
- מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים כחצי דקה מתחת לברז. מעבירים לקערה ושופכים 2 כוסות מים רותחים. משרים למשך 15-20 דקות, עד שהבורגול נעשה רך למאכל (אין צורך לבשל). מעבירים למסננת עד להכנת תערובת הפטריות.
- מטגנים בצל עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 6-8 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).
- מוסיפים את הבורגול ומתבלים במלח, סויה, סילאן, פלפל שחור וצ’ילי. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות, לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
136 תגובות
כניסה
136 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














