מצרכים להכנת אצבעות בטטה
- 2 בטטות גדולות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות עלי טימין (בלי הגבעולים)
- 3 כפות פירורי לחם
- מלח, קורט פלפל שחור
איך מכינים אצבעות בטטה?
- חותכים את הבטטות לרצועות בעובי של עד כס”מ (כמו צ’יפס עבה) ומייבשים משאריות נוזלים בעזרת מגבת נקייה.
- מניחים את הבטטות בתבנית על נייר אפיה ומתבלים בשמן, מלח ופלפל שחור. מוסיפים פירורי לחם ומערבבים. מפזרים מעל עלי טימין.
- אופים בתנור ב190 מעלות כ-45 דקות עד שהבטטות רכות מבפנים אך פריכות מבחוץ. (הערה: מומלץ להפוך את הבטטות צד לאחר כחצי שעה של אפיה).הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
90 תגובות
כניסה
90 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














