תקלות באפית עוגות
מאת:
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות,
29 יונ 2014
“למה העוגה לא הצליחה?!”: תקלות נפוצות באפית עוגות
עבדתם על-פי ההוראות אבל אופס.. העוגה לא יצאה כפי שציפיתם 🙁
מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש דרך לתקן? כל הטיפים לאפית עוגות מוצלחות.
היי אפרת,
אני מתוודעת לאתר שלך והכל פה מדהים!!!
ביחס לטיפים שציינת מעלה:
יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה שהתערובת החומה תמיד שוקעת לי למטה בעוגות שיש?
היי לירן,
תודה על הפרגון:)
יכול להיות שהתערובת החומה כבדה יותר בגלל תוספת שוקולד או קקאו ולכן שוקעת. את יכולה לנסות בפעם הבאה להפחית מעט מכמות הקמח בבלילה החומה.
בהצלחה😊
מה זאת אומרת עוגה דחוסה וכבדה?
זה אומר שנאכל עוגה בטעם בטון דחוס?
תודה רבה
מה הרעיון שעומד מאחורי המשפט: ,להכניס לתנור שחומם מראש”?
באילו מאכלים זה רלוונטי?
יש מאכלים שכדאי שיעברו את תהליך ההרתחה יחדעם התנור, וכאלו שצריכים מיד “מכת חום”?
תודה
היי עדינה,
זה רלוונטי בדר”כ באפית עוגות, עוגיות ומאפים. בגלל שהם מכילים חומרי התפחה חשוב שהם יקבלו ישר “מכת חום” כדי שיתחילו לעבוד.
במאכלים אחרים כמו עוף וירקות בתנור אין צורך לחמם את התנור מראש.