שום דבר לא נמצא

תקלות באפית עוגות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 29 יונ 2014
תקנות באפית עוגות

"למה העוגה לא הצליחה?!": תקלות נפוצות באפית עוגות 

עבדתם על-פי ההוראות אבל אופס.. העוגה לא יצאה כפי שציפיתם 🙁

מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש דרך לתקן? כל הטיפים לאפית עוגיות מוצלחות.


ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אסף לוץ (15:01 4.12.2016)

מה זאת אומרת עוגה דחוסה וכבדה?
זה אומר שנאכל עוגה בטעם בטון דחוס?
תודה רבה

Avatar
עדינה (10:41 26.04.2016)

מה הרעיון שעומד מאחורי המשפט: ,להכניס לתנור שחומם מראש"?
באילו מאכלים זה רלוונטי?
יש מאכלים שכדאי שיעברו את תהליך ההרתחה יחדעם התנור, וכאלו שצריכים מיד "מכת חום"?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:06 26.04.2016)

היי עדינה,
זה רלוונטי בדר"כ באפית עוגות, עוגיות ומאפים. בגלל שהם מכילים חומרי התפחה חשוב שהם יקבלו ישר "מכת חום" כדי שיתחילו לעבוד.
במאכלים אחרים כמו עוף וירקות בתנור אין צורך לחמם את התנור מראש.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.