שום דבר לא נמצא

תקלות באפית עוגות

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 29 יונ 2014
תקלות באפית עוגות

“למה העוגה לא הצליחה?!”: תקלות נפוצות באפית עוגות 

עבדתם על-פי ההוראות אבל אופס.. העוגה לא יצאה כפי שציפיתם 🙁

מה יכולות להיות הסיבות לכך והאם יש דרך לתקן? כל הטיפים לאפית עוגות מוצלחות.


ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לירן ש. (16:20 25.02.2021)

היי אפרת,
אני מתוודעת לאתר שלך והכל פה מדהים!!!
ביחס לטיפים שציינת מעלה:
יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה שהתערובת החומה תמיד שוקעת לי למטה בעוגות שיש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 25.02.2021)

היי לירן,
תודה על הפרגון:)
יכול להיות שהתערובת החומה כבדה יותר בגלל תוספת שוקולד או קקאו ולכן שוקעת. את יכולה לנסות בפעם הבאה להפחית מעט מכמות הקמח בבלילה החומה.
בהצלחה😊

avatar
אסף לוץ (15:01 4.12.2016)

מה זאת אומרת עוגה דחוסה וכבדה?
זה אומר שנאכל עוגה בטעם בטון דחוס?
תודה רבה

avatar
עדינה (10:41 26.04.2016)

מה הרעיון שעומד מאחורי המשפט: ,להכניס לתנור שחומם מראש”?
באילו מאכלים זה רלוונטי?
יש מאכלים שכדאי שיעברו את תהליך ההרתחה יחדעם התנור, וכאלו שצריכים מיד “מכת חום”?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 26.04.2016)

היי עדינה,
זה רלוונטי בדר”כ באפית עוגות, עוגיות ומאפים. בגלל שהם מכילים חומרי התפחה חשוב שהם יקבלו ישר “מכת חום” כדי שיתחילו לעבוד.
במאכלים אחרים כמו עוף וירקות בתנור אין צורך לחמם את התנור מראש.