שום דבר לא נמצא

הקפאת בצק

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 28 אפר 2020

בצק עוגיות אפשר להקפיא בצק לעוגיות כשהוא עטוף בניילון נצמד.
בצק פריך כדאי לרדד למלבן לפני ההקפאה לשם נוחות העבודה אחר כך.
בצק שמרים אפשר להקפיא:

  • לפני התפחה ראשונה ואז לעטוף היטב בניילון נצמד ולהקפיא.
  • אחרי התפחה ראשונה ולאחר עיצוב צורה. לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
  • אין להכניס בצק תפוח (מלא באוויר) למקפיא. יש להוציא ממנו את האוויר לפני ההקפאה.

    הפשרה – כל הלילה במקרר או על השיש, כשהבצק עדיין עטוף בניילון נצמד. לאחר שהבצק הופשר, יש להסיר את הניילון הנצמד. אם זה בצק לפני התפחה ראשונה, יש להעבירו לקערה, לכסות במגבת ולהתפיח. אם זה בצק לאחר עיצוב צורה, יש לכסות במגבת ולהתפיח התפחה שניה.

    ספרי מתכונים ב10 דקות
    ראו גם

    תגובות

    לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

    הוספת תגובה
    הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.