שום דבר לא נמצא

בצק פיצה

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 3 יול 2018

בצק פיצה
בצק פיצה עם שמרים
4 כוסות (560 ג’) קמח רגיל או קמח לחם או קמח פיצה
כף ושליש (14 ג’) שמרים יבשים
2 כפות מלאות (30 ג’) סוכר
כוס (240 מ”ל) מים חמימים
רבע כוס (60 מ”ל) חלב
4 כפות (40 מ”ל) שמן זית
כפית ורבע (8 ג’) מלח

למתכון המלא ולאופן ההכנה לחצו כאן – מתכון לפיצה

בצק פיצה בלי שמרים
2 כוסות קמח לבן רגיל
200 מ”ל שמנת חמוצה/ גבינה לבנה / יוגורט
רבע כפית מלח

למתכון המלא ולאופן ההכנה לחצו כאן – פיצה ללא שמרים

בצק פיצה ללא גלוטן
2 כוסות קמח ללא גלוטן (“קונדיטור”)
חצי כוס קמח חומוס
כף שטוחה שמרים יבשים
כפית סוכר
רבע כוס מים חמימים
1 ביצה
4 כפות שמן זית
שליש כפית מלח

למתכון המלא ולאופן ההכנה לחצו כאן – בצק פיצה ללא גלוטן

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אתכם:
מאפינס פיצה
פיצה על טורטיה
רוטב לפיצה
תוספות לפיצה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אהובה (11:26 25.01.2024)

ראשית, אני מאוד אוהבת את המתכונים באתר, ממש תודה. מלביבות, עוגות,ארוחות ערב והכל ממש מוצלח. אני גם מפנה את כל המכרים שלי לאתר מכיוון שהכל קליל, לא מסובך ומהיר.
דבר שני, לגבי המתכון הראשון-כמה פיצות להכין מהכמות הנ”ל? ואם אני מכינה כמה פיצות האם אני יכולה לאפות 2 פיצות ביחד? ואם כן באיזו תוכנית? תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:03 25.01.2024)

היי
זה יוצא 2 פיצות בקוטר כ-33 ס”מ.
יש לך כאן את המתכון המלא כולל אופן ההכנה- מתכון לפיצה.
פחות מומלץ לאפות יחד.

avatar
אסתי (12:08 31.07.2023)

האם לאחר הקפאה צריך\ אפשר להתפיח?
האם אפשר להוציא ישר מהמקפיא -לשיש ולא קודם במקרר?
והאם אפשר לעשות את הבצק עם חלב?, ומה המינון המומלץ?.
תודה רבה, אחלה מתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:52 1.08.2023)

היי
לאחר הקפאה יש להתפיח על השיש, אין צורך להוציא למקרר. בבצק השמרים יש חלב(:

avatar
רבקה (15:23 16.05.2023)

ושאני מכינה אותו בלילה אני צריכה לעשות לו התפחה רגילה מחוץ למקרר או שמספיק שזה נמצא במקרר כל הלילה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 16.05.2023)

מספיק להתפיח במקרר.

avatar
רבקה (12:56 16.05.2023)

היי אפרת
אם אני רוצה להכין בצק לקלצונה פיצה שצריך התפחה אני יכולה להכין את הבצק בערב ולהתפיח אותו ולמחרת רק להוציא את הבצק ולהכין אותו ישר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 16.05.2023)

היי
את יכולה להשאיר את הבצק להתפחה של לילה במקרר, ולמחרת להפשיר כ45 דקות על השיש ולהמשיך בהכנה.

avatar
נחמה (22:19 18.04.2023)

אחרי כמה מתכונים שניסיתי, זה הכי מוושלם בצק נוח מאד מאד לעבודה וטעים מאוד, ממליצה בחום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:41 18.04.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח, תודה שחזרת לשתף😊

avatar
תהילה (12:34 21.10.2021)

דחוף…אפשר להכין מקמח קוסמין זה אותן כמויות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 21.10.2021)

אפשר, אבל המרקם יהיה טיפה יותר כבד🙂

avatar
חן (22:59 14.06.2021)

היי,
האם אפשר להכין את הבצק ולהניח להתפחה לילה שלם במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:52 14.06.2021)

היי,
את הבצק עם השמרים- אפשר, ולתת התפחה נוספת של שעה אחרי ההוצאה מהקירור.

avatar
טוביה (17:30 7.03.2021)

מה קמות המצרכים למתכון הראשון לקילו?
נשמח ממש לדעת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 7.03.2021)

היי טוביה,
תכפילו את הכמויות פי 2, תצטרכו קצת יותר מקילו קמח אבל כדאי להכין ככה כדי לא להסתבך עם שאר כמויות המצרכים.😊

avatar
נעמי (12:13 18.01.2021)

תודה רבה רבה
מאוד טעים כל שבוע מכינים ונהנים!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 18.01.2021)

היי נעמי, שמחה לשמוע 😀

avatar
לאה (19:54 27.05.2020)

כן
תודה על התגובה המהירה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 27.05.2020)

אלה הכמויות לקילו קמח:
קילו קמח רגיל או קמח לחם או קמח פיצה
2 כפות מלאות (25 ג’) שמרים יבשים
4 כפות (55 ג’) סוכר
כוס + 3/4 כוס (430 מ”ל) מים חמימים
בין שליש לחצי כוס (110 מ”ל) חלב
7 כפות (70 מ”ל) שמן זית
2 כפיות ורבע (14 ג’) מלח
אופן ההכנה נמצא במתכון הזה- מתכון לפיצה.
חג שמח ❤️

avatar
לאה (18:54 27.05.2020)

היי אפרת
אני רוצה להכין קילו קמח
תוכלי להדריך אותי בכמויות? תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:31 27.05.2020)

של המתכון הראשון?

avatar
May Kaizer (16:39 15.05.2020)

אפשר לעשות בלי חלב ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:31 15.05.2020)

אפשר לשים מים במקום החלב.

לקריאת כל התגובות