מצרכים להכנת מתכון לקינוח שוקולד וקרם עוגיות
לשכבת השוקולד:
- 50 גרם שוקולד מריר/חלב
- כפית שמן
- רבע כוס קורנפלקס תירס/ אגוזים קצוצים/ פצפוצי אורז / גרנולה
קרם עוגיות:
- חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
- כף גדושה אבקת אינסטנט פודינג וניל
- רבע כוס חלב/ חלב סויה / חלב קוקוס
- 5-10 עוגיות אוראו/ עוגיות לוטוס/ פתי בר (רצוי בטעם שוקולד) / ביסקוויטים ללא גלוטן (ניתן להשתמש בכל סוג של עוגיות או ביסקוויטים מתוקים)
- *שערות חלבה (אפשר לוותר)
איך מכינים מתכון לקינוח שוקולד וקרם עוגיות?
- שכבת השוקולד: מניחים בקערית קוביות שוקולד עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת שוקולד חלקה. מניחים לתערובת להתקרר לגמרי לטמפ’ החדר (אם התערובת תהיה חמה, המרקם הקראנצ’י עלול להפגע). מוסיפים רבע כוס ממה שאתם אוהבים ומערבבים עד לציפוי מלא.
- פורשים נייר אפיה על מגש שטוח או תבנית קטנה ויוצקים את התערובת על נייר האפיה. משטחים את התערובת בעזרת כף. מכניסים למקרר.

- קרם העוגיות: מקציפים את השמנת במשך כדקה. מוסיפים את החלב ואינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. שוברים את העוגיות בעזרת הידיים לחתיכות גסות ומערבבים בעזרת כף עם תערובת הקרם (כמות העוגיות היא לפי הטעם). מעבירים לקופסה קטנה מפלסטיק ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.

- מרכיבים את הקינוח לפני ההגשה (זה לוקח 2 דקות): שוברים את שכבת השוקולד ל4 חתיכות. שמים בתחתית שכבה אחת, מעליה כדור קרם, מעליה שכבה נוספת של שוקולד ומעליה שוב כדור קרם. מעל ניתן לפזר שערות חלבה (לא חובה, זה טעים גם בלי :-) ).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
















