מצרכים להכנת עוגת פרג ויוגורט
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים M
- חצי כוס פחות כף שטוחה (90 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- חצי מיכל (100 מ”ל) יוגורט (או שמנת חמוצה)
- רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים
- ¾ כוס קמח (105 ג’) לבן
- 1 כפית מלאה (6 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- חצי כוס (50 ג’) פרג טחון (חשוב מאוד שהפרג יהיה טרי)
- 2 כפות מלאות שוקולד צ’יפס
איך מכינים עוגת פרג ויוגורט?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית) את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל. מוסיפים שמן, יוגורט, מיץ ומערבבים.
- מערבבים בקערה נפרדת: קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ופרג טחון ומוסיפים לתערובת הרטובים. מערבבים עד לאיחוד חומרים (מתקבלת תערובת נוזלית).
- יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות (עד שקיסם שננעץ יוצא יבש).
- יכול להיות שהשוקולד צ’יפס ישקע לתחתית וזה בסדר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














