מצרכים להכנת עוגת פירות יבשים
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- 2 כפות (40 ג’) דבש
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- שליש (2 ג’) כפית אבקת קינמון
- 2 כפות (14 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)
- שליש כוס (35 ג’) אגוזי מלך חתוכים גס
- שליש כוס תערובת של פירות יבשים קצוצים: צימוקים, תמרים מגולענים, שזיפים, משמשים וכו’
לקישוט:
- שקדים פרוסים (לא חובה)
איך מכינים עוגת פירות יבשים?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בעזרת כף/מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים דבש, שמן ומיץ ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, אבקת קינמון וקוקוס ומערבבים.
- מקמחים את האגוזים ותערובת פירות יבשים בכפית שטוחה קמח ומוסיפים לתערובת. מערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
- אופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
114 תגובות
כניסה
114 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














