מצרכים להכנת סלט ניסואז
- טונה בשימורים מסוננת משמן
- חופן של חסה קצוצה גס או תערובת של עלי בייבי
- 6-8 עגבניות שרי חצויות
- מלפפון חתוך גס
- חצי בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
- 10 זיתים שחורים
- שליש כוס גרגירי תירס מסוננים מקופסת שימורים
- כוס שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה
- 1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
- 1-2 ביצים קשות חתוכות לרבעים
2 סוגי רטבים לבחירה:
- רוטב ויניגרט
- 5 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- כפית חרדל דיז’ון
- כפית דבש
- שן שום כתושה
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
רוטב אלף האיים
- 2 כפות מיונז
- חצי כף קטשופ
- כפית מלפפון חמוץ/במלח בשימורים קצוץ דק מאוד.
- כף מנוזל קופסת השימורים
- כפית שמן זית
- רבע כפית מלח
איך מכינים סלט ניסואז?
- מניחים את קוביות תפוח האדמה בצלחת, מכסים ומכניסים למיקרוגל בעוצמה הכי גבוהה במשך כ-4 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- משרים את השעועית הירוקה במים רותחים במשך כדקה ומסננים.
- מניחים את כל החומרים בקערת סלט.
- בקערית נפרדת מערבבים את חומרי רוטב הויניגרט או אלף האיים (לפי בחירה) ומתבלים לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*ניתן להכין את הסלט והרוטב מראש ולשמור בנפרד במקרר. לפני ההגשה -לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.
*מומלץ להגיש עם צנים או לחם טרי.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
18 תגובות
כניסה
18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














