מצרכים להכנת ניוקי עם ירקות
- 500 גרם ניוקי קנוי (לרגישים לגלוטן: יש להשתמש בניוקי קנוי ללא גלוטן)
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
- 1 קופסת פטריות שמפיניון/ שי-טאקי (מומלץ לשלב)
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כוס פרחי ברוקולי מופשרים וחתוכים גס (משקית קפואה)
תיבול:
- 1 כפית אבקת מרק, מלח, פלפל שחור.
- *ניתן להוסיף גם כף רוטב פסטו מוכן (למי שיש).
איך מכינים ניוקי עם ירקות?
- מכינים את הניוקי בהתאם להוראות שעל גבי האריזה.
- מטגנים עם שמן זית את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הפטריות והבטטה. ממליחים מעט (המלח מזרז את הבישול), מכסים ומבשלים עד שהבטטה מתרככת. מוסיפים את הברוקולי ומתבלים. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות. מוסיפים את הניוקי המבושל ומערבבים היטב עד לספיגת הטעמים בניוקי.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
18 תגובות
כניסה
18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














