www.10dakot.co.il

כרובית מוקרמת

כרובית מוקרמת בתנור עם שמנת וגבינה

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
כרובית מוקרמת
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

30-35 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת כרובית מוקרמת

  • 1 כרובית בינונית (400 גרם) מפורקת לפרחים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 ביצה
  • חצי כוס שמנת מתוקה 38% (125 מ”ל)
  • חצי כוס גבינה צהובה מגורדת/ מוצרלה
  • 2 כפות גבינת פרמזן (לא חובה)
  • שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

איך מכינים כרובית מוקרמת?

  1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את פרחי הכרובית על אש גבוהה עד לריכוך במשך 5-10 דקות (אם מזלג ננעץ בקלות בפרחים זה מוכן). מוצאים ומסננים. הערה: ניתן להפשיר כרובית משקית קפואה ובכך לחסוך את זמן הבישול.
  2. מערבבים בקערית את הביצה, שמן זית, שמנת, גבינות, מלח ופלפל שחור.
  3. מסדרים את הכרובית בצורה אחידה בתבנית (בגודל אינגליש קייק) ושופכים מעל את התערובת.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
*מומלץ להגיש מיד בתום האפיה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
80 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

80 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות