מצרכים להכנת בשר הודו על פיתה
- 9 פיתות רגילות חצויות לרוחב (לשני עיגולים דקים)
- 500 גרם הודו טחון (אפשר להשתמש גם בבשר בקר טחון)
- 1 בצל בינוני טחון
- 2 שיני שום כתושות
- 1 ביצה
- שליש כוס פירורי לחם
- חצי כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים דק-דק
תיבול:
- כפית כמון, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים בשר הודו על פיתה?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- מערבבים בקערה: בשר טחון, בצל טחון, שום כתוש, ביצה, פירורי לחם, עלים קצוצים דק, כמון, מלח ופלפל שחור.
- מורחים על כל פיתה חצויה כף מהתערובת ומשטחים באופן אחיד בצד אחד של הפיתה.
- מניחים את הפיתות בתבנית ענקית על נייר אפיה משומן. מניחים את התבנית בחלק התחתון של התנור (בשלב הראשון מלמטה) ואופים במשך כ-15 דקות, עד שהתחתית נעשית קריספית והבשר מעט מזהיב (חשוב לחמם את התנור לפני!).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
30 תגובות
כניסה
30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







