

זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 35 דקות
סוג: פרווה
400 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים
2 ביצים גדולות
4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
1 כפית אבקת שום
מלח, פלפל שחור
לציפוי: פירורי לחם
תרסיס שמן (השתמשתי בתרסיס שמן קנולה של פאם)
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
-מרתיחים מים בסיר ומניחים בפנים את פרחי הברוקולי. מבשלים במשך 5 דקות. מסננים ומעבירים לקערה עם מים קרים (ניתן לחסוך את זמן הבישול ולהשתמש בברוקולי קפוא- מופשר).
-מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומתיזים תרסיס שמן פאם על הנייר.
-מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ’ילי מתוק, אבקת שום, מלח ופלפל. בצלחת נפרדת מפזרים פירורי לחם.
-טובלים היטב כל אחד מפרחי הברוקולי בתערובת הביצים ואח”כ בצלחת עם פירורי הלחם.
-מניחים על נייר האפיה, מתיזים מעל תרסיס שמן פאם ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.
-הופכים צד ומשאירים ל10 דקות נוספות עד להזהבה.
