www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

400 גרם ברוקולי טרי מפורק לפרחים

2 ביצים גדולות

4 כפות רוטב צ’ילי מתוק

1 כפית אבקת שום

מלח, פלפל שחור

לציפוי: פירורי לחם

תרסיס שמן (השתמשתי בתרסיס שמן קנולה של פאם)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מרתיחים מים בסיר ומניחים בפנים את פרחי הברוקולי. מבשלים במשך 5 דקות. מסננים ומעבירים לקערה עם מים קרים (ניתן לחסוך את זמן הבישול ולהשתמש בברוקולי קפוא- מופשר).

-מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומתיזים תרסיס שמן פאם על הנייר.

-מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ’ילי מתוק, אבקת שום, מלח ופלפל. בצלחת נפרדת מפזרים פירורי לחם.

-טובלים היטב כל אחד מפרחי הברוקולי בתערובת הביצים ואח”כ בצלחת עם פירורי הלחם.

-מניחים על נייר האפיה, מתיזים מעל תרסיס שמן פאם ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים צד ומשאירים ל10 דקות נוספות עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ראו גם
עוגיות חמאה לילדיםעוגיות חמאה לילדים
עוגיות בננה עוגיות בננה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

113 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו