איך מכינים אספרגוס מתכון?
- מסירים את הרבע התחתון של האספרגוס כי הוא סיבי ופחות טעים (אין צורך לחלוט את האספרגוס במים לפני ההכנה).

אספרגוס במחבת:
- מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים 1-2 כפות שמן זית. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים במשך כחצי דקה (יש לוודא שהשום לא נשרף). מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ומעט פלפל שחור וסוחטים מעל חצי לימון.
- צורבים במחבת במשך 3-4 דקות, עד שהאספרגוס מתרכך אך עדיין נשאר פריך (שימו לב לא לבשל יותר מידי כדי לשמור על הפריכות).
- מעבירים לצלחת ומוסיפים מלח ולימון סחוט לפי הטעם.
אספרגוס בתנור:
- מתבלים את האספרגוס ב-3 כפות שמן, מלח ופלפל שחור. מניחים בתבנית על נייר אפיה בשכבה אחידה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות, עד שהאספרגוס מתרכך והקצוות טיפה נשרפים. מוציאים מהתנור וסוחטים מעל מיץ לימון.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
6 תגובות
כניסה
6 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות















