www.10dakot.co.il

אורז עם פטריות ותירס

מתכון לאורז עם פטריות ותירס שמכינים בסיר אחד- ארוחה צהריים צמחונית טעימה או כתוספת לארוחה בשרית.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
אורז עם פטריות ותירס
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

31 דקות

מס׳ מנות

5 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת אורז עם פטריות ותירס

  • 2 כוסות אורז לבן
  • בצל בינוני קצוץ
  • סלסלת פטריות פורטבלו טריות פרוסות
  • כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)
  • 3 כוסות מים רותחים

תיבול:

  • כפית גדושה מלח, כפית כמון, שליש כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור

איך מכינים אורז עם פטריות ותירס?

  1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים פטריות, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות ומגירות נוזלים.
  3. מוסיפים את האורז, התירס ומתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל שחור. מערבבים כדקה.
  4. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל
  5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
41 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

41 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות