שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:
טופו/עוף חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות
1/2 כרוב חתוך לרצועות
4 בצלים ירוקים חתוכים למקלות
חבילה של נבטים
2 ביצים מקושקשות
חבילה של אטריות אורז במים חמים עד לריכוך
רוטב:
3 כפיות סוכר
150 סמ”ק סויה דל מלח (כ-3/4 כוס)
50 סמ”ק רוטב פטריות /רוטב צדפות (כ-1/4 כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

אופן הכנה:

מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצה ועושים מקושקשת.
מוסיפים את שאר הירקות, טופו/עוף, 2 כפות מים, מקפיצים את שאר הרטבים (סוכר, סויה, צ’ילי ועוד..)
מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שמתרכך. בסוף מוסיפים את הנבטים.
*מומלץ לקשט בבוטנים.
המתכון באדיבות מסעדת “סוהו”- SOHO, רח’ משה בקר 15, ראשון לציון.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קרם חצילים
קדאיף תותים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
נעמי (13:58 5.03.2021)

מה זה רוטב פטריות או צדפות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:05 5.03.2021)

היי נעמי,
מדובר ברוטב מוכן שקונים.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.