זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
–מצרכים:
טופו/עוף חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות
1/2 כרוב חתוך לרצועות
4 בצלים ירוקים חתוכים למקלות
חבילה של נבטים
2 ביצים מקושקשות
חבילה של אטריות אורז במים חמים עד לריכוך
–
רוטב:
3 כפיות סוכר
150 סמ”ק סויה דל מלח (כ-3/4 כוס)
50 סמ”ק רוטב פטריות (כ-1/4 כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
–
אופן הכנה
:מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצה ועושים מקושקשת.
מוסיפים את שאר הירקות, טופו/עוף, 2 כפות מים, מקפיצים את שאר הרטבים (סוכר, סויה, צ’ילי ועוד..)
מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שמתרכך. בסוף מוסיפים את הנבטים.
*מומלץ לקשט בבוטנים.
–
המתכון באדיבות מסעדת “סוהו”- SOHO, רח’ משה בקר 15, ראשון לציון.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- שווארמה טבעונית |
- נודלס וטופו בנינג’ה |
- סלט כרוב אסייתי |
- מקושקשת טופו |
- טופו בתנור
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני מסעדות
מה זה רוטב פטריות?
היי נעמי,
מדובר ברוטב מוכן שקונים.
בס”ד
אפרת היקרה, צורם לי מאוד לראות מתכון באתר המעולה שלך עם “רוטב צדפות”
אנחנו יהודים וזה אסור באכילה ומוריד את רמת האתר הנפלא הזה… לתשומת ליבך
תודה על המתכונים המעולים שלך! בזכותך התחלתי לבשל והיום כבר ממש אוהבת את המטבח… תודה לך אלופה
היי הילה יקרה,
את צודקת לגמרי וטוב שהסבת את תשומת ליבי לכך. זה לא מתכון שלי ולכן לא שמתי לב.
כל המתכונים באתר כשרים וזה משהו שאני מקפידה מאוד לגביו.
בזמנו עשיתי שיתוף פעולה עם מסעדות והם העלו מתכונים. בכל מקרה מחקתי את זה.
אגב, יש לי מתכון לפאד תאי ממש כאן.
שמחה שאת נהנית מהאתר(: