זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
–מצרכים:
טופו/עוף חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות
1/2 כרוב חתוך לרצועות
4 בצלים ירוקים חתוכים למקלות
חבילה של נבטים
2 ביצים מקושקשות
חבילה של אטריות אורז במים חמים עד לריכוך
–
רוטב:
3 כפיות סוכר
150 סמ"ק סויה דל מלח (כ-3/4 כוס)
50 סמ"ק רוטב פטריות /רוטב צדפות (כ-1/4 כוס)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
–
אופן הכנה
:מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצה ועושים מקושקשת.
מוסיפים את שאר הירקות, טופו/עוף, 2 כפות מים, מקפיצים את שאר הרטבים (סוכר, סויה, צ'ילי ועוד..)
מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שמתרכך. בסוף מוסיפים את הנבטים.
*מומלץ לקשט בבוטנים.
–
המתכון באדיבות מסעדת "סוהו"- SOHO, רח' משה בקר 15, ראשון לציון.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ראו גם
- שניצל טופו ותירס |
- שניצל טבעוני |
- אורז מוקפץ עם טופו |
- שווארמה טבעונית |
- בולונז טבעוני |
- קציצות טופו ברוטב
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני מסעדות
תגובות