שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות
מצרכים:
טופו/עוף חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות
1/2 כרוב חתוך לרצועות
4 בצלים ירוקים חתוכים למקלות
חבילה של נבטים
2 ביצים מקושקשות
חבילה של אטריות אורז במים חמים עד לריכוך
רוטב:
3 כפיות סוכר
150 סמ"ק סויה דל מלח (כ-3/4 כוס)
50 סמ"ק רוטב פטריות /רוטב צדפות (כ-1/4 כוס)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצה ועושים מקושקשת.
מוסיפים את שאר הירקות, טופו/עוף, 2 כפות מים, מקפיצים את שאר הרטבים (סוכר, סויה, צ'ילי ועוד..)
מוסיפים את האטריות ומקפיצים עד שמתרכך. בסוף מוסיפים את הנבטים.
*מומלץ לקשט בבוטנים.
המתכון באדיבות מסעדת "סוהו"- SOHO, רח' משה בקר 15, ראשון לציון.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קרם חצילים
קדאיף תותים

תגובות

לפני שאתם שואלים מומלץ לחפש בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.