רכיבים
1 קישוא גדול
1 גזר גדול
1 בצל בינוני
1 שן שום כתושה
שליש כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה גדולה
1 כף שמן זית
3 כפות קוואקר דק (*אפשר במקום להשתמש בפירורי לחם)
2 כפות פירורי לחם
תיבול: כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם
*תרסיס שמן קנולה של פאם

אופן ההכנה
- מגרדים את הירקות בפומפיה גסה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה. מניחים את התערובת בצד להתגבשות במשך כ-5 דקות.
- בינתיים מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מתיזים תרסיס שמן של פאם על נייר האפיה.
- יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט מנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן. מתיזים תרסיס שמן מעל כל קציצה ומכניסים לתנור במשך כ- 30 דקות.
- הופכים את הקציצות צד ומשאירים עוד 10-15 עד להזהבה.