www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

סוג: חלבי

רכיבים
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות גדולות ושטופות
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינת פטה/ בולגרית מפוררת
  • גבינת פרמז’ן מפוררת
  • שן שום כתושה
  • להתזה מעל: תרסיס שמן קנולה של פאם

תיבול:

  • מלח (קמצוץ), פלפל שחור ו-1/2 כפית תבלין בזיליקום.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מסירים בזהירות את רגלי הפטרייה מהפטריות.
  3. מערבבים בקערה קטנה את הגבינות עם השום ומתבלים.
  4. ממלאים בעזרת כף את הפטריות בתערובת הגבינות ומניחים בתבנית.
  5. מתיזים מעל תרסיס שמן של פאם ואופים במשך 15-20 דקות.
    הפעל טיימר (15 דק’)
    +
    טיימר פועל

*כמויות גבינה: מומלץ להתחיל בכף אחת מכל גבינה ולהוסיף לאחר מכן במידת הצורך.

*הערה: למי שאין תרסיס שמן, מומלץ לשמן מעט את הפטריות לפני שממלאים אותן.

ראו גם
שוקיים בתנורשוקיים בתנור
פסטה מוקרמת בתנור פסטה מוקרמת בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

82 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו