רכיבים
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות גדולות ושטופות
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת פטה/ בולגרית מפוררת
- גבינת פרמז’ן מפוררת
- שן שום כתושה
- להתזה מעל: תרסיס שמן קנולה של פאם
תיבול:
- מלח (קמצוץ), פלפל שחור ו-1/2 כפית תבלין בזיליקום.

אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מסירים בזהירות את רגלי הפטרייה מהפטריות.
- מערבבים בקערה קטנה את הגבינות עם השום ומתבלים.
- ממלאים בעזרת כף את הפטריות בתערובת הגבינות ומניחים בתבנית.
- מתיזים מעל תרסיס שמן של פאם ואופים במשך 15-20 דקות.
*כמויות גבינה: מומלץ להתחיל בכף אחת מכל גבינה ולהוסיף לאחר מכן במידת הצורך.
*הערה: למי שאין תרסיס שמן, מומלץ לשמן מעט את הפטריות לפני שממלאים אותן.