יוצקים את התערובת על נייר האפיה המשומן בצורה אחידה (ניתן לטלטל את התבנית מצד לצד כדי שהתערובת תתפרס על כל התבנית בצורה שווה).
מכניסים לתנור החם ואופים במשך 8-10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
הכנת הקצפת:
מקציפים בקערת המיקסר (וו הקצפה): שמנת, חלב, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
סידור השכבות:
כדי לשפר את המראה חותכים את השוליים מסביב ואז חותכים לשלוש רצועות שוות. מניחים רצועה על צלחת ארוכה ומורחים מעליה קצפת. כך ממשיכים 3 שכבות כשבחלק העליון קצפת (יש למרוח גם בצדדים).
מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות.