www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

קולורבי גדול חתוך לקוביות/גפרורים

צנון בינוני חתוך לקוביות/גפרורים

חצי גמבה חתוכה לרצועות

גזר בינוני חתוך לקוביות/גפרורים

גבעול סלרי קצוץ

2 כפות שמיר קצוץ

רוטב: 2 כפות שמן זית, 4 כפות חומץ, 4 כפות מיץ לימון טרי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה. מומלץ לתבל לפחות שעה לפני ההגשה.

*ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר.

ראו גם
ניוקי ערמוניםניוקי ערמונים
ארטישוק ירושלמי בתנור ארטישוק ירושלמי בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו