www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: בשרי

רכיבים

700 גרם סטייק פרגית

3 כפות רוטב טריאקי

רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

*תרסיס שמן קנולה של פאם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מתבלים את הפרגיות ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור.

-מתיזים על מחבת רחבה תרסיס שמן פאם בנדיבות (רצוי להשתמש במחבת פסים או כזאת עם ציפוי שאינו נדבק) כשהשמן חם, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים במשך כ-5 דקות על אש בינונית-גבוהה. הופכים את הפרגיות ומטגנים במשך 4-5 דקות נוספות (זמן הטיגון תלוי בעובי הפרגית).

טיפים והערות

*מומלץ לחתוך את הפרגית באמצע ולוודא שהיא מוכנה (אם הצבע לבן – הפרגית מוכנה, אם ורדרד – יש להמשיך לטגן).

*רצוי לנגב את המחבת במגבת נייר בין טיגון לטיגון מאחר ורוטב הטריאקי נוטה להשרף במחבת.

ראו גם
עוגת שקדים ושוקולד לבןעוגת שקדים ושוקולד לבן
חיתוכיות ריבה ופירורים חיתוכיות ריבה ופירורים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

28 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו