זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: בשרי
700 גרם סטייק פרגית
3 כפות רוטב טריאקי
רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
-מתבלים את הפרגיות ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור.
-מתיזים על מחבת רחבה תרסיס שמן פאם בנדיבות (רצוי להשתמש במחבת פסים או כזאת עם ציפוי שאינו נדבק) כשהשמן חם, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים במשך כ-5 דקות על אש בינונית-גבוהה. הופכים את הפרגיות ומטגנים במשך 4-5 דקות נוספות (זמן הטיגון תלוי בעובי הפרגית).
*מומלץ לחתוך את הפרגית באמצע ולוודא שהיא מוכנה (אם הצבע לבן – הפרגית מוכנה, אם ורדרד – יש להמשיך לטגן).
*רצוי לנגב את המחבת במגבת נייר בין טיגון לטיגון מאחר ורוטב הטריאקי נוטה להשרף במחבת.
