האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מניחים בקערית את קוביות השוקולד הלבן. מוסיפים 5 כפות שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים לתערובת להצטנן לטמפרטורת החדר.
מניחים בקערה את יתר השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג וניל ומקציפים במשך כחצי דקה, עד לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן (לאחר שהתקררה) וממשיכים להקציף עד לקצפת יציבה.
יוצקים את מוס השוקולד הלבן לכוסות אישיות.
מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: מניחים בקערית 100 גרם שוקולד לבן ורבע כוס שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים את התערובת מעל כל יחידה.
מכסים כל כוס בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
*במקום ציפוי- אפשר לפזר מעל נטיפי שוקולד בצבע לבן (שוקולד צ’יפס) או שוקולד לבן מגורד.