מצרכים להכנת תבשיל חזה עוף וירקות
- בצל בינוני קצוץ
- 400-500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- גמבה קטנה חתוכה גס
- 2 תפוחי אדמה קלופים (בינוניים-גדולים) חתוכים לקוביות בגודל כ 1.5 ס”מ
- 2 גזרים קלופים (בינוניים-גדולים) חתוכים לעיגולים
- חצי כוס מים
תיבול:
- שליש כפית כורכום, כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית ורבע מלח, חצי כפית פטרוזיליה מיובשת, מעט פלפל שחור
איך מכינים תבשיל חזה עוף וירקות?
- מחממים סיר גדול (אש בינונית) עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 1-2 דקות. מוסיפים גמבה, תפוח אדמה וגזר ומתבלים בכורכום, פפריקה, תבלין פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.
- מוזגים חצי כוס מים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה נעשים רכים. יש לערבב את התבשיל כל 10 דקות ולוודא שהוא אינו מתייבש. במידה וכן – יש להוסיף מים לפי הצורך.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
179 תגובות
כניסה
179 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














