זמן בישול/אפייה: 20 דקות
סוג: בשרי
מנה עיקרית 1
2 חתיכות חזה עוף (נקי מעור וללא עצמות), כ-200 ג’ לחתיכה
תיבול: כף שמן, 3 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
תוספת 1
2 בטטות קטנות קלופות חתוכות לקוביות קטנות (כ1.5 ס”מ)
תיבול: 2-3 כפות שמן, רבע כפית מלח
מנה עיקרית 2
300 גרם חזה עוף חתוך דק
תיבול: כף וחצי שמן, שליש כפית מלח, כף רוטב סויה, מעט פלפל שחור.
חצי כוס פירורי לחם, כף שומשום
תוספת 2
300 ג’ צ’יפס קפוא
-מתבלים את חזה העוף והבטטה.
-חותכים את חזה העוף לרצועות ומתבלים במלח, רוטב סויה ופלפל שחור. מערבבים בצלחת פירורי לחם ושומשום ומהדקים את השניצלונים בתערובת משני הצדדים.
-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.
-מוסיפים קוביות בטטה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את חזה העוף.
-מכניסים את הצ’יפס למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את השניצלונים (מומלץ לרסס אותם מעט בשמן).
-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב-190 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות