שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: בשרי

רכיבים

סיר טיגון דו קומתי

מנה עיקרית 1

2 חתיכות חזה עוף (נקי מעור וללא עצמות), כ-200 ג’ לחתיכה

תיבול: כף שמן, 3 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

תוספת 1

2 בטטות קטנות קלופות חתוכות לקוביות קטנות (כ1.5 ס”מ)

תיבול: 2-3 כפות שמן, רבע כפית מלח

מנה עיקרית 2

300 גרם חזה עוף חתוך דק

תיבול: כף וחצי שמן, שליש כפית מלח, כף רוטב סויה, מעט פלפל שחור.

חצי כוס פירורי לחם, כף שומשום

תוספת 2

300 ג’ צ’יפס קפוא

נינגה נינג'ה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מתבלים את חזה העוף והבטטה.

-חותכים את חזה העוף לרצועות ומתבלים במלח, רוטב סויה ופלפל שחור. מערבבים בצלחת פירורי לחם ושומשום ומהדקים את השניצלונים בתערובת משני הצדדים.

-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.

-מוסיפים קוביות בטטה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את חזה העוף.

-מכניסים את הצ’יפס למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את השניצלונים (מומלץ לרסס אותם מעט בשמן).

-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב-190 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.

-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.

-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.

ראו גם
מניפת פילו ובולגריתמניפת פילו ובולגרית
מרק קרם ברוקולי מרק קרם ברוקולי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה