שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10 כוסות אישיות

סוג: חלבי

מצרכים:

2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל)

שליש כוס חלב קר

3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות מלאות גבינה לבנה

60 גרם שוקולד חלב

50 גרם מקופלת מפוררת גס

80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

אופן הכנה:

הכנת גנאש שוקולד חלב: מניחים בקערה קוביות שוקולד חלב (60 גרם) עם רבע כוס שמנת מתוקה (60 מ”ל) וממיסים במיקרוגל במשך כמה שניות בודדות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים את התערובת בצד לקירור.

הכנת קרם גבינה: מקציפים בקערה את יתרת השמנת המתוקה (1+3/4 מיכל) במשך כדקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים (הערה: להקצפה מוצלחת מומלץ להכניס את השמנת המתוקה למקפיא כ10 דקות לפני ההקצפה).

-מניחים בתחתית כל כוס פירורי ביסקוויטים. מעל מניחים שכבת קרם גבינה (את הקרם ניתן להניח בעזרת כף או לזלף בעזרת שקית זילוף או שקית אוכל רגילה שגזרנו לה את הקצה). מעל מפזרים פירורי מקופלת. מעל מניחים שכבה שניה של קרם גבינה ובעזרת כף שופכים מעל גנאש שוקולד.

-עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

קינוח שכבות קרם גבינה

 קינוח שכבות בכוס

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט עגבניות שרי, אגוזים ובולגרית
מוקפץ צמחוני

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עדנה (08:39 7.05.2021)

היי אפרת, שאלה – הביסקוויטים המפוררים ששמים בתחתית הכוסות נשארו בדיוק כמו שהם, הם לא הפכו להיות טיפה לחים ולא השתלבו עם שאר הקינוח (ואת זה קצת פחות אהבתי), הבסיקוויטים נשארו לי ממש כמו שהם (רק מפוררים). זה אמור לצאת ככה או שטעיתי במשהו?

מתכונים ב-10 דקות (11:22 7.05.2021)

היי עדנה,
זה בסדר, לא טעית במשהו. הביסקוויטים שממש בתחתית הכוס נשארים פריכים בזכות זה שהם לא נוגעים בשכבת הגבינה.😍

הדר (23:11 15.12.2020)

טעים!
פעם הבאה מקווה שגם יצא יפה כמו שלך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:31 15.12.2020)

תודה הדר 🙂
בטוחה שבפעם הבאה יצא יותר יפה 🌸

Liz (09:42 26.05.2020)

האם ניתן לשים גבינת מסקרפונה במקום גבינה לבנה או בנוסף לגבינה לבנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:28 26.05.2020)

כן. מומלץ לשלב עם הגבינה הלבנה שלא יהיה “כבד” מידי.

Liz (10:41 26.05.2020)

באיזה כמות? 4 כפות כמו הגבינה לבנה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 26.05.2020)

כן, אותו כמות.

הודיה (06:45 28.04.2020)

אני רוצה להכין אבל עם אוכמניות בתוך תערובת הגבינה.. או אוכמניות טחונות.
איך היית ממליצה לי לעשות את זה כדי שיצא מוצלח?
תודה 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:53 28.04.2020)

אפשר לשים את האוכמניות בתחתית או על שכבת הביסקוויטים ולצקת מעל את קרם הגבינה.

מישל קליין (17:45 15.04.2020)

אפשר ללא מקופלת?
ולצד לקירור זה אומר למקרר או פשוט בצד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 15.04.2020)

אפשר לוותר על המקופלת.
לשים בצד הכוונה להשאיר בחוץ שהתערובת קצת תתקרר. אין צורך לשים במקרר.

אביגיל (18:09 7.11.2019)

היי אפרת .תודה על המתכון אם אני מכינה ביום חמישי בשביל מוצ”ש ,היכן כדאי לשמור?במקרר או במקפיא?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 7.11.2019)

אפשר לשמור במקרר.

מזל (18:11 6.06.2019)

אפשר להחליף את השמנת מתוקה בשמנת להקפצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 9.06.2019)

כן.

גליה שרה (19:08 4.06.2019)

יצאנ ממש טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:04 4.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂

גליה שרה (19:07 4.06.2019)

יצא לי ממש טעים ונפלא, תודה על המתכון ואשמח אם תעלי עוד !!
בהצלחה

דנה (13:34 7.04.2019)

שלום,

הפתי בר נראה חום זה פתי בר שוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 7.04.2019)

כן.

עדי (10:19 19.02.2019)

תודה אפרת על התשובה .אבל בתמונה הכוסות הן לא כוסות שתייה קרה . איזה נפח הכוסיות האישיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 19.02.2019)

נכון. רק נתתי לך הערכה לגבי הנפח כדי שתדעי בערך מה הגודל כשאת הולכת לקנות.
הכוסות שהשתמשתי בהן בנפח 150 מ”ל. הקטנות יותר הן בנפח 100 מ”ל.

עדי (19:46 16.02.2019)

רציתי לדעת מה גודל הכוסות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 16.02.2019)

היי עדי,
אם הכוונה לכוסות הגשה אז הן בנפח של כוס חד פעמית לשתיה קרה.

מיכל (19:02 25.10.2018)

אין דברים כאלה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 25.10.2018)

נראה מהמם! 😍

מיכל (19:22 10.10.2018)

הי אפרת,
לכמה ימים זה טוב במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 10.10.2018)

כ-4 ימים.

ברכה כהן (11:22 28.08.2018)

הכנתי בשבוע שעבר לשבת, ויצא מאד יפה ועוד יותר – טעים!
רציתי לשאול על הכמות:
עשיתי לפי הכמויות במתכון, והכנסתי לכוסיות של קינוח (בחנות קראו להן קינוחיות), ואחרי שמילאתי 8 ראיתי שנשאר לי ממש המון!
אז את שאר הכמות מילאתי בכוסות חד פעמיות (שהן הרבה יותר גדולות).
הייתי צריכה קינוח ל8 אנשים, אז לכל אחד היתה כוסית ועוד כוס.
זה לא יצא יותר מידי – כשזה טעים אף אחד לא מתנגד לקבל הרבה… רק שלא הבנתי איך קרה שמתכון ל10 כוסיות אישיות קטנות מייצר כל כך הרבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 28.08.2018)

ממש מוזר 🙂
הכמות במתכון הספיקה לי ל-10 כוסות אישיות כמו שאת רואה בתמונה.

רונית (12:20 26.06.2018)

שלום

יצא ממש ממש טעים

שאלה – השוקולד ששמתי מעל כאילו נספג בקרם ולא נשאר למעלה מה עשיתי לא נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 26.06.2018)

היי רונית,
הקרם היה יציב או שאולי היה רך מידי? אולי הגנאש היה עדיין חם?
פעם הבאה אפשר לשים את הגנאש במקרר ל-10 דקות לפני ששמים אותו מעל. כדאי גם להכניס את הקינוח למקפיא למשך כ-10 דקות לפחות לפני שאת שמה את השוקולד, כדי שהקרם יהיה קר ויציב יותר.

גיל (14:15 25.05.2018)

היי האם הקרם גבינה מספיק יציב לזילוף שישאר יפה? רוצה לקשט איתו עוגה, בא לי טעם עדין של גבינה בקצפת וזה נראה לי מתאים.. השאלה אם זה יחזיק מעמד יפה ולא יהיה נוזלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 25.05.2018)

כן, הקרם יציב.

דורית (22:12 19.05.2018)

הכנתי היום למשפחה בשבועות הם פשוט התעלפו !!! כ”כ טעים וקליל ,לא מתוק מדי..מ-ו-ש-ל-ם !!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 20.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

לורה (11:39 29.04.2018)

היי אפרת,
1. איך אני מקציפה את קרם הגבינה – עם כף או שצריך מיקסר?
2. האם ניתן להמיר קצפת אחת בגבינה לבנה?

תודה מראש,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 29.04.2018)

היי לורה,
1. את השמנת יש להקציף במיקסר יחד עם החלב והפודינג וניל. לאחר מכן מוסיפים גבינה ומערבבים בעדינות עם כף.
2. את יכולה להקציף שמנת אחת ולשים יותר גבינה אבל אני ממליצה לעשות זאת בהדרגה ולטעום.
שבוע נפלא 🙂

נ (12:11 5.04.2018)

חג שמח
למה הגנאש מתקשה אחרי הקירור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 5.04.2018)

כי יש בו שוקולד ושוקולד מתקשה בקירור.
חג שמח 🙂

מרים (12:04 15.02.2018)

גיליתי את האתר המדהים הזה רק עכשיו ממש במקרה! תודה על הכל!
המתכון הזה יצא מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 15.02.2018)

ברוכה הבאה לאתר 🙂
שמחה שיצא טעים.

נטלי (10:19 18.12.2017)

יצא מושלם!!!
תודה על מתכון נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:41 18.12.2017)

נראה מושלם!
תודה נטלי 🙂

חיה (15:59 14.12.2017)

הי
יש מצב לעשות את המתכון יותר דיאטטי?
פחות שמנת ויותר גבינה?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:33 14.12.2017)

היי חיה,
אני חושבת שאת יכולה לשים מיכל שמנת אחד ו 250-350 גרם גבינה לבנה. כמובן שכדאי לטעום ואם חסרה מתיקות אפשר להוסיף אבקת סוכר לפי הטעם.

bernavi (12:18 30.06.2017)

מחייך..מצליח להרשים ולהפתיע עם כל מתכון שלך שאני מכין.
אני מתארח מחר בצהריים ואני רוצה להכין את הקינוח המרשים הזה..השאלה שלי אם אפשר להכין היום ולשים במקרר עד מחר או שעדיף להכין מחר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:24 30.06.2017)

כיף גדול לשמוע 🙂
אפשר להכין היום ולשמור במקרר עד מחר.
שבת שלום

יפעת (09:19 30.05.2017)

אשמח לקבל גם כן את המתכונים למייל. הם מעולים!!!! יפעת .

טובי (00:24 29.05.2017)

יצא מדהים !!!אין דברים כאלו!!!החברה פשוט ישבו ואכלו אחד אחרי השני….

מתכונים ב-10 דקות (08:27 29.05.2017)

שמחה שכולם נהנו 🙂
תודה על העדכון.

בר (14:47 28.05.2017)

צהריים טובים.
אני רוצה למלא גליליות בקצפת. אני מכינה לחג שבועות.
אני יכולה מהיום ולשים במקפיא. או שחשוב כמה שעות לפי החג?

מתכונים ב-10 דקות (15:06 28.05.2017)

כן, אין בעיה להכין מהיום ולהקפיא. חשוב רק לאחסן בקופסה אטומה או לעטוף בניילון נצמד או ניר כסף.

אדוה (23:48 17.05.2017)

היי אפרת קודם כל תודה רבה לך על מתכונים מנצחים.
אלופה!!!
אני רוצה להכין קינוחים אלו לשבועות.
אני רוצה להכין יום לפני וגם יש לי נסיעה של שעה ברכב למקום שאני לוקחת את זה. אני אצטרך לשים את זה במקפיא מערב לפני שאני מכינה?
ואחרי שהגעתי לאותו יעד להחזיר למקפיא או במקרר רגיל?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (08:39 18.05.2017)

היי אדוה,
אין בעיה להכין יום לפני ולהקפיא. לאחר שאת מגיעה שימי במקרר.
יום מקסים 🙂

תמר (19:45 23.04.2017)

הי..גם אני רוצה לקבל את המתכונים הנהדרים שלך למייל..
את אלופה

מתכונים ב-10 דקות (21:34 23.04.2017)

היי תמר,
קודם כל תודה 🙂
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.

אורלי (16:41 9.04.2017)

אשמח לקבל גם מיילים עם המתכונים שלך. תודה וחג שמייח

מתכונים ב-10 דקות (16:48 9.04.2017)

היי אורלי,
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
חג שמח 🙂

קטיה (06:56 27.08.2017)

אני גם אשמח להצטרף לתפוצה. מתכונים מצויינים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 27.08.2017)

היי קטיה,
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
שבוע מקסים 🙂

רחל (20:07 14.05.2018)

אני רואה שכולם מרוצים מאד,
תצרפי אותי גם בבקשה.
זה באמת נראה דברים מושלמים פה.תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 14.05.2018)

בשמחה 🙂

נטלי (09:23 9.12.2016)

הי אפרת,
האם ניתן להכין יום/יומיים לפני ההגשה?
להקפיא או לשים במקרר?
תודה 🙂
נטלי

מתכונים ב-10 דקות (09:28 9.12.2016)

היי נטלי,
אפשר להכין יום-יומיים לפני ההגשה ולשמור במקרר. אם זה יותר מיומיים מומלץ להקפיא.
שבת שלום 🙂

נטלי (17:53 9.12.2016)

מצוין! תודה 🙂

אורלי (23:59 23.11.2016)

האם ילך פה עוגיות אוראו בתחתית במקום ביסקוויטים?

מתכונים ב-10 דקות (09:02 24.11.2016)

כן אורלי, אפשר.

אורלי (22:14 24.10.2016)

קינוח מעולה. השתמשתי בביסקויטים ללא גלוטן קל מאוד להכנה ולא יוצא מתוק מדי. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (22:43 24.10.2016)

תודה אורלי על העדכון 🙂

דנה (17:09 22.09.2016)

אשמח גם שתשלחי לי את המתכונים המעולים שלך!

מתכונים ב-10 דקות (18:01 22.09.2016)

בשמחה! צירפתי אותך לרשימת התפוצה 🙂

נעמי (16:30 11.09.2016)

שלום אשמח אם תשלחי לי למייל את כל המתכונים
הם ממש טעימים ומוצלחים
תודה רבה נעמי

מתכונים ב-10 דקות (17:27 11.09.2016)

היי נעמי,
כעת את רשומה לניוזלטר בהצלחה ותוכלי לקבל מיילים מידי שבוע למייל.
המשך יום מקסים 🙂

הילה (16:56 21.08.2016)

בס”ד

וואוו! קינוח טעים מאוד ומרשים מאוד
לקח לי המון זמן אך היה שווה
הכנתי לכבוד שבת קודש וזה היה מפנק…
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:48 21.08.2016)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂

טל (08:32 18.08.2016)

אחלה מתכון, אכין לשבת. נהנית מהאתר ומהמתכונים היישימים!

מתכונים ב-10 דקות (08:35 18.08.2016)

תודה טל, שמחה לשמוע 🙂

נועה (09:02 14.08.2016)

בסד
היי יש לי כמה שאלות:
1.האם אפשר להמיס את השוקולד והשמנת על הגז באידוי עם מים מתחת?
2.כמה זה שליש חלב?
3.כמה אחוז גבינה?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (11:21 14.08.2016)

היי נועה,
1. אפשר.
2. שליש כוס חלב = 80 מ”ל.
3. גבינה לבנה מומלץ 5% או 9%.
בהצלחה 🙂

עופרה אבטבי (11:01 15.07.2016)

שלום
אפשר להמיר את כל המתכון לפרווה?
יש לי 15 כוסות קטנות יפות שמתאימות לקינוחים.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:16 15.07.2016)

היי עופרה,
מצורף המתכון בגרסת הפרווה:
2 מיכלי קצפת צמחית (סה”כ 500 מ”ל)
2/3 כוס חלב סויה או חלב קוקוס
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם מקופלת פרווה (משוקולד מריר) מפוררת גס – לא חובה
80 גרם ביסקוויטים מפוררים מסוג פתי בר (כ-10 ביסקוויטים קטנים)

בהצלחה 😉

הודיה (17:09 27.06.2016)

האם אפשר שתשלחו לי מתכונים חדשים וטעמים.

מתכונים ב-10 דקות (18:59 27.06.2016)

היי הודיה,
שמחה שאת אוהבת את האתר 🙂
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה כך שתוכלי לקבל עדכוני מתכונים חדשים למייל.
המשך יום נפלא!

לוטם (20:45 10.07.2016)

מתכון מציין תודה על העדכון תמשיכו לשלוח

מתכונים ב-10 דקות (20:51 10.07.2016)

תודה לוטם, שמחה שאהבת 🙂

הודיה (17:07 27.06.2016)

אני ממש אוהבת את האתר יש באתר רוב המתכונים הכי טעימים ועוד ב10 דקות זה לא יאומן.

עדן (21:08 20.06.2016)

יצא מהמם! תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:27 20.06.2016)

תודה עדן, שמחה לשמוע 🙂

סיר (13:27 16.06.2016)

שלום,
בחיפוש אחר מתכונים לשבועות הגעתי למתכון הזה..
ואני רוצה להגיד לך שהמתכון יצא מדהים קל וטעים (אני שונאת מתכונים מורכבים…)
ומאז אני מכורה לאתר
הכיף שזה קל (10ד’ ממש כך…) פשוט וטעים…
תודה רבה – תמשכי לעדכן – את אלופה !!

מתכונים ב-10 דקות (13:30 16.06.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה! והמשך יום נפלא 🙂

jחנה יקיר (10:24 11.06.2016)

אוהבת את האתר, הוא עדכני, מדויק במתכוניו ונאה.
תודה.
אשמח לקבל עדכונים נוספים עם אפשרות הדפסה ישירה במדפסת המחשב , זה נוח ומתאים לי.
דאגו שההדפסה תופיע באותיות גדולות ונוחות לקריאה גם בהדפסה.
תודה ,
חנה יקיר

מתכונים ב-10 דקות (10:58 11.06.2016)

תודה חנה,
כמובן שיישלחו מתכונים חדשים.
חג שמח 🙂

דבי (14:18 10.06.2016)

הי אפרת!

אולי יש לך פתרון בשבילי.

הקצפנו שמנת מתוקה והוספנו גבינת טוב טעם 3 אחוז כי שמעתי רעיון כזה.

וזה מאד סמיך ולא ככ טעים יש לך רעיון או לזרוק?

תודה רבה שב”ש וח”ש

מתכונים ב-10 דקות (14:25 10.06.2016)

את יכולה להקציף לקצפת יציבה: מיכל שמנת מתוקה נוסף עם 2-3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל + רבע כוס חלב קר ולערבב עם זה. זה אמור לדלל את המרקם ולאזן את הטעם ה”כבד”.
כמה שמת? 250 מ”ל שמנת מתוקה עם 250 גרם טוב טעם?

דבי (14:41 10.06.2016)

כן
תודה רבה

שלי (20:10 9.06.2016)

היי,
ניתן להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (20:45 9.06.2016)

כן שלי, אפשר להקפיא.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.