www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40-45 דקות

מס’ מנות: 8-10 לביבות

סוג: פרווה

רכיבים

1 קישוא גדול

1 גזר גדול

1 בצל בינוני

1 שן שום כתושה

שליש כוס פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה גדולה

1 כף שמן זית

3 כפות קוואקר דק (*אפשר במקום להשתמש בפירורי לחם)

2 כפות פירורי לחם

תיבול:  כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

*תרסיס שמן קנולה של פאם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה
  1. מגרדים את הירקות בפומפיה גסה.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה. מניחים את התערובת בצד להתגבשות במשך כ-5 דקות.
  3. בינתיים מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מתיזים תרסיס שמן של פאם על נייר האפיה.
  4. יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט מנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן. מתיזים תרסיס שמן מעל כל קציצה ומכניסים לתנור במשך כ- 30 דקות.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
  5. הופכים את הקציצות צד ומשאירים עוד 10-15 עד להזהבה.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
ראו גם
עוגת בננות ושוקולדעוגת בננות ושוקולד
ניוקי ערמונים ניוקי ערמונים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

501 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו