שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון לקציצות חזה עוף טחון ברוטב עם תפו"א, בטטה וגזר (ללא גלוטן, ללא ביצה)- מתכון קל להכנה וטעים במיוחד. מומלץ להגיש עם אורז לבן.

קציצות טעימות ברוטב

מצרכים (18-20 קציצות):

קציצות עוף טחון:

2 כפות שמן

600 גרם חזה עוף טחון

בצל בינוני קצוץ דק-דק

שן שום כתושה

תפו"א בינוני קלוף מגורד דק

כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

רוטב אדום עם ירקות

כף שמן

בצל קטן קצוץ

2 שיני שום כתושות

3 כוסות מים

כף גדושה רסק עגבניות

תפוח אדמה גדול קלוף חתוך לקוביות בינוניות

1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות בינוניות

1 גזר קלוף חתוך לעיגולים עבים

תיבול: כף סילאן, כפית מלאה פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, כפית מלאה מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

תערובת קציצות עוף טחון:

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים כדקה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה חזה עוף טחון, תפו"א מגורד דק היטב מנוזלים, מלח ופלפל שחור. מערבבים לתערובת אחידה ומכניסים למקרר עד להכנת הרוטב.

רוטב אדום עם ירקות:

-מחממים סיר רחב עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים 3 כוסות מים, רסק עגבניות ומתבלים בסילאן, פפריקה, כורכום, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

-מוסיפים את הירקות (תפו"א, בטטה וגזר), מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות.

-מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר, יוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ ומניחים בעדינות בסיר. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות מבלי לערבב, עד שהכדורים מתייצבים. הופכים את הכדורים בעדינות צד ומבשלים 10-15 דקות נוספות.

*מומלץ להגיש עם אורז לבן.

הערה: בקציצות מורגשות חתיכות הבצל. אם מכינים לילדים אפשר לטחון או לגרד דק את הבצל, לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק קולורבי
סלט בורגול ועגבניות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אודליה (09:03 22.06.2020)

היי אפרת, הכנתי לשבת ויצא מושלם! הרוטב מאוד מאוד טעים והקציצות יצאו הרבה יותר רכות ממה שציפיתי (הוספתי חצי כפית אבקת סודה לפי ההצעה שלך באחת התגובות וגם כוסברה). אז תודה רבה רבה! בהחלט אחד המתכונים שאכין שוב ושוב 🙂 חודש טוב ומבורך יקרה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:05 22.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה וחודש טוב ומבורך 💖

Avatar
אור (22:30 20.04.2020)

תודה רבה מתכון מעולה הרוטב יצא ממש טעים!!
ובכלל חייבת לומר בתור נשואה טרייה שקודם לכן לא בישלתי כלוםם (למעט חביתה:) פתאום אני עושה מתכונים שלך של קציצות, עוגות, פנקייקים ועוד וכולם עפים אז המווןןן תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:20 21.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה אור

Avatar
מיכל כהן (13:39 1.03.2020)

האם מתאים גם לאפיה בתנור?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 1.03.2020)

את הקציצות אפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15-20 דקות.
את הרוטב אני ממליצה להכין על הגז ואח"כ אפשר להוסיף את הקציצות האפויות לרוטב.

Avatar
חיה (19:59 17.02.2020)

אז אחרי כל השאלות חוזרת לעדכן…
יצא טעים טעים!!!
(שמתי בטטה בקציצות)

כולם כולם אכלו!!! גם הילד הגדול (בעלי..😉) שלא אכלן של קציצות, נהנה מאד..

תודה רבה על עוד ארוחה שנכנסת לתפריט המשפחתי…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 17.02.2020)

שמחה שכולם אהבו 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

Avatar
גילת (14:52 17.02.2020)

שלום אפרת,
מתכוונת לנסות היום עם בקר. האם זמן הבישול משתנה? ארוך יותר?
תודה,
גילת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:04 17.02.2020)

כן, כדאי להאריך את זמן הבישול ב10-15 דקות נוספות.

Avatar
חיה (08:36 17.02.2020)

אשמח גם לדעת אם חייבים ברוטב את כל הירקות?
למשל אם אפשר לוותר על התפו\'\'א?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:43 17.02.2020)

אפשר לוותר על תפו"א.

Avatar
חיה (14:21 17.02.2020)

תודה רבה על התגובה המהירה!!

אםמאני מחליפה הקציצות את התפוח אדמה בבטטה, כמה צריך?

והאם יוצא הרבה רוטב, הילדים אוהבים שיש הרבה רוטב….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:03 17.02.2020)

בקציצות עצמן כדאי לשים רק חצי בטטה בינונית כדי שזה לא ישתלט על הטעם.
אם את רואה לקראת סוף הבישול שחסר רוטב אפשר לערבב כוס מים רותחים עם כף רסק ולהוסיף. לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.

Avatar
חיה (08:27 17.02.2020)

הי,
אם אני מכינה את זה עם חצי קילו ולא 600 גרם, זה בסדר?
ואיך הירקות מתבשלים בזמן כל כך קצר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 17.02.2020)

כן זה בסדר.
יש לחתוך את הירקות לקוביות בינוניות ולא גדולות מידי כדי שיספיקו להתרכך.

Avatar
יוליה (19:01 10.02.2020)

מעולהה הילדים טרפו!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 11.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אורטל (14:05 12.01.2020)

הי האם אפשר להכין את המתכון עם בשר טחון ולהוסיף לבשר גזר מגורד במקום תפו\"א?
ותודה על המתכונים הקלים והטעימים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 12.01.2020)

כן אפשר.

Avatar
שרון אלון (20:24 4.09.2019)

היי:)

מעוניינת לעשות עם קילו עוף טחון. ומעדיפה בטטה במקום תפוח אדמה איך הכמויות בקציצות משתנות?
וברוטב ללא ירקות אז נישאר אותו דבר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 4.09.2019)

לקציצות:
3-4 כפות שמן
קילו חזה עוף טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים דק-דק
2 שיני שום כתושות
בטטה בינונית קלופה מגורדת דק
2 כפיות מלח וקמצוץ פלפל שחור
לגבי הרוטב, הירקות מסמיכות קצת את הרוטב לכן אם את רוצה שהוא לא יהיה דליל מידי כדאי לערבב כף קורנפלור + 3 כפות מים קרים ולהוסיף לרוטב.

Avatar
שחף (02:54 3.09.2019)

מתכון מדהים!! פשוט ללקק את האצבעות!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 3.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחף

Avatar
גלית (20:08 6.05.2019)

הי אפרת,
מתכון מעולה!! האם אפשר להוסיף קוואקר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 6.05.2019)

אני חושבת שכן. בסביבות רבע-שליש כוס קוואקר לתערובת הקציצות.

Avatar
שרון אלון (22:49 5.05.2019)

היי אפרת:)
מעוניינת לעשות עם הודו אדום ובמקום התפוח אדמה לטחון בטטה האם זה אפשרי? במידה וכן, הבטטה צריכה לעבור בישול או מספיק שתהיה מגורדת דק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 6.05.2019)

אפשר. אין צורך לבשל את הבטטה. מספיק לגרד אותה דק. מספיק לשים רק חצי בטטה כדי שהטעם לא יהיה חזק מידי.

Avatar
טוהר (13:10 5.05.2019)

תודה רבה! יצאו מעולות ובמרקם מושלם. הכנתי מהודו בתבשיל במיה ברוטב עגבניות.
שבוע טוב!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 5.05.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבוע נפלא!

Avatar
סיון (20:37 11.12.2018)

היי

יש לי במקפיא חזה עוף האם ניתן לטחון אותו במעבד מזון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 11.12.2018)

כן אבל כדאי להפשיר קצת לפני כדי שיהיה קל לטחון.

Avatar
אסתר (13:14 4.12.2018)

אפשרי גם להשתמש בבשר בקר טחון?
ואם כן כמה זמן זה אמור להיות בטיגון במחבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 4.12.2018)

אפשר.
את רוצה לטגן את הקציצות או להכין אותן ברוטב כמו במתכון?

Avatar
שפרה (21:31 4.09.2018)

היה טעים!
הכפלתי כמויות אבל לא היה מקום בסיר לכל הבשר אז הוספתי קצת קמח מצה וסודה לשתיה ואפיתי בתנור עם שמן משני הצדדים ויצא מעולה!
תודה רבה על האתר שלך עם המתכונים הקלילים לאוכל טעים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 4.09.2018)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
יעל (09:27 2.09.2018)

הי. האם אפשר להכין את זה גם עם הודו טחון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 2.09.2018)

כן, אפשר.

Avatar
Shir.C (11:16 9.08.2018)

וואאוווווו!
יש אפשרות להשתמש בירקות אחרים לרוטב במקום תפו"א ובטטה? או רעיון לרוטב אחר?
ראיתי שרשמת למישהו בתגובות שאם הוא רוצה להקפיא את הקציצות מומלץ להחליף את התפו"א שבתערובת הקציצות, בגזר.
אני מעוניינת להשתמש מסיבה אחרת בגזר או בתחליף אחר לתפו"א, מה את ממליצה? אשמח בבקשה לדעת גם באיזה אופן להוסיף.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 9.08.2018)

במקום תפו"א שימי גזר (בתערובת העוף).
ברוטב עצמו את יכולה לשים רק גזר ואפונה משקית קפואה או גזר ושעועית ירוקה חתוכה.

Avatar
שגיא (12:49 27.07.2018)

הכנתי כבר 4 פעמים ויצא נפלא כל פעם.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 27.07.2018)

תודה שגיא 🙂

Avatar
מימי (10:24 12.07.2018)

הכנה קלה , ריח משכר וטעם נפלא!
שאלתי- אפשר להקפיא את הקציצות ללא הירקות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 12.07.2018)

היי מימי,
בגלל שאומרים שלא מומלץ להקפיא מאכלים שמכילים תפו"א אני ממליצה להמיר את תפוח האדמה בגזר ואז לא תהיה בעיה להקפיא.
יום מקסים 🌷

Avatar
רינת (21:42 2.07.2018)

היי אפרת, מחפשת מתכון מעולה כמו כל המתכונים כאן, לקציצות בכמות מתאימה לקילו וחצי בשר טחון (קילו בשר וחצי קילו הודו).
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 3.07.2018)

היי רינת,
יש את המתכון הזה –קציצות בשר ברוטב אדום שהן רכות וטעימות.
יש כדורי בשר ברוטב, גם מעולים.
כל אחד מהמתכונים ניתן להכין בשילוב הודו ובקר. תרשמי לי איזה מתכון מעניין אותך וארשום לך כמויות מדויקות לקילו וחצי בשר.

Avatar
משה (15:25 4.06.2018)

אפרת שלום
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים.
זו פעם ראשונה שאני מכין קציצות, רציתי לשאול האם כאשר עושים קציצות מהתערובת מניחים אותם להתבשל בסיר בו הכנתי את הרוטב מעל הירקות של הרוטב או לסיר נפרד ובסוף מוסיפים את הרוטב בזמן ההגשה?
סליחה על הבורות, בזכות האתר שלך התחלתי לבשל..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 4.06.2018)

היי משה,
את הקציצות שיוצרים מניחים ישירות בסיר עם הרוטב, בין הירקות (לא מעליהן) לכן כדאי להשתמש בסיר יחסית רחב שיהיה מקום לקציצות.

Avatar
משה (13:01 5.06.2018)

תודה על התשובה המהירה.

הילדים טרפו וטרפו ואמרו "יאמי" איזה טעים. יחד עם אורז לבן זו ממש ארוחה שלימה: עוף,ירקות ואורז.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:21 5.06.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
אקרמן רעיה (11:39 3.05.2018)

שלום אפרת כרגע חסר לי תפוח אדמה האם אפשר עם לחם רטוב במקום מה ההבדל עם ביצה או בלי והאם אפשר להכין את תערובת הבשר עם בצל חי תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 3.05.2018)

כן, אפשר לשים במקום לחם רטוב סחוט או פירורי לחם.
הביצה מדביקה ותופסת את החומרים. אם התערובת מתפרקת וקשה לך ליצור קציצות יציבות אז כדאי להוסיף לתערובת ביצה.
אפשר להוסיף בצל חי מגורד דק וסחוט מנוזלים.
המשך יום מקסים 🙂

Avatar
אביחי (13:22 29.04.2018)

שלום
במה אפשר להמיר אבקת מרק?אפשר תשובה במייל? צודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:04 29.04.2018)

אפשר לוותר על אבקת המרק.
שלחתי גם למייל.

Avatar
אירה (18:18 5.04.2018)

שלום 🙂
היה לי כבר תערובת מוכנה לקציצות..
השתמשתי במתכון לרוטב!
יצא מאוד טעים 🙂 גם בעלי אהב וגם הילד בן שנה 🙂
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 5.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אירה

Avatar
אביבה (15:42 19.03.2018)

קודם כל יצא פצצה!! זה כבר נהיה המתכון הרגיל של פעם בשבוע.
יש לי הכרת הטוב עצומה אליך! כבר מלא זמן שאני רוצה לכתוב..
כמעט כל המתכונים שלי אני לוקחת מהאתר שלך, ותמיד תמיד אני יודעת שאפשר לסמוך עליך שיצא מצוין!
אף פעם לא התאכזבתי…
כל פעם שבא לנו לחדש קצת, ישר נכנסים לאתר שלך ומחפשים…
(כמובן גם את הספר שלך קנינו)
תודה רבה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:07 19.03.2018)

תודה אביבה יקרה! ❤️
ממש משמח אותי לשמוע.

Avatar
ליאב (17:51 26.02.2018)

היי
רוצה להוסיף אפונה וגזר מקופסת שימורים
באיזה שלב ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 26.02.2018)

10-15 דקות לפני סוף הבישול.

Avatar
Yasmin (05:30 11.01.2018)

תודה עבור המתכונים הנפלאים! הכנתי ויצא טעים מאד רק שהמרקם של הקציצות מעט קשה. האם הוספת אבקת סודה לשתיה לתערובת יעזור או משהו אחר? אני מכינה לתינוק בן 15 חודשים ואני רוצה להכין קציצה רכה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 11.01.2018)

היי יסמין,
המרקם של הקציצות תלוי בבשר עצמו, כמה פעמים הוא עבר טחינה במטחנת הבשר. טחינה אחת – מרקם קשה יותר, שתי טחינות -מרקם רך יותר (אפשר לשאול את העובדים במחלקת הבשר). גם חזה עוף כשלעצמו הוא יבש וקשה יותר מבשר בקר טחון.
אפשר להוסיף לתערובת כחצי כפית אבקת סודה לשתיה כדי לקבל קציצות מעט אווריריות יותר.
יום מקסים 🙂

Avatar
אור (11:27 21.11.2017)

נשמע ממש טוב! האם הסילאן דומיננטי? אצטרך לקנות אותו במיוחד או להמיר אותו , אפשרי להמיר בדבש ? או שעדיף במשהו אחר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 21.11.2017)

היי אור,
אפשר להמיר בחצי כף דבש.

Avatar
לביאה (22:43 9.11.2017)

יצא פצצה!!! כולם טרפו קטנים כגדולים! תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 9.11.2017)

שמחה שכולם אהבו!
תודה לביאה 🙂

Avatar
אינה (17:22 8.11.2017)

מתכון נהדר.יצאה מאוד טעים!! תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:49 8.11.2017)

תודה אינה, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
דני (10:07 5.11.2017)

בוקר טוב
בשר טחון במקום העוף אפשרי?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 5.11.2017)

כן, אפשר בהחלט.

Avatar
רותי ב. (16:22 2.11.2017)

סליחה על ההפרעה…..יש לי שאלה, אין צורך להוסיף פטרוזיליה / כוסברה לעיסת העוף הטחון?
תודה מראש על עזרתך
יום נעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 2.11.2017)

היי רותי,
אפשר להוסיף, זה רק יכול להוסיף לטעם.

Avatar
הדר (15:35 2.11.2017)

שוב אני 🙂
לא בא לי לקנות קרונפלור רק בשביל זה…:-) (לא משתמשת בו בכללל… )
מה אפשר במקומו? אולי קמח??
תודה רבה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 2.11.2017)

קמח לפעמים מרגש בטעם. אם יש לך קוואקר דק את יכולה לשים 2-3 כפות ואפשרות נוספת היא לטחון כמה קוביות של תפו"א וגזר בבלנדר מוט ידני ולערבב עם הרוטב. זה גם יכול לסייע להסמכה.

Avatar
Shir.C (11:10 9.08.2018)

הי, אשמח שתסבירי לי בבקשה למה התכוונת בהסמכה באמצעות גזר ותפו"א, מעוניינת לא להשתמש בקורנפלור/שיבולת שועל.
אגב, יש אפשרות לא תפו"א? אשמח שתסבירי לי איך לעשות את זה.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 9.08.2018)

הכוונה לטחון למחית גזר ותפו"א מבושלים ולהוסיף לרוטב. אפשר לטחון רק גזר ולוותר על תפו"א.
ניתן לטחון בבלנדר מוט ידני או במעבד מזון עם מעט מים.

Avatar
רותי ב. (15:37 7.11.2017)

היי אפרת,
סליחה שאני מגיבה באיחור…..
תודה רבה לך על תגובתך המהירה.
ממש כייף לקרוא את המתכונים שלך.
יום טוב, רותי

Avatar
הדר (13:25 2.11.2017)

יש לך אתר מהמםםםם , גיליתי אותו ולא מפסיקה להסתכל בו ולקבל רעיונות 🙂
שאלה בבקשה- בעלי אוהב שיש הרבה רוטב עם הקציצות, אבל לא רוטב נוזלי מידי. שיהיה רוטב סמיך והרבה.
איך עושים הרבה רוטב ושיצא סמיך?
רשמת כאן 3 כוסות מים-איזה גודל כוס? כוס מדידה ?

תודה רבה לך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 2.11.2017)

קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
הרוטב אמור להסמיך קצת לאחר בישול.
ליותר רוטב אפשר להוסיף כוס מים נוספת (סה"כ 4 כוסות) וכף רסק נוספת (סה"כ 2 כפות גדושות רסק). מומלץ לשפר תיבול ולשים יותר מלח לפי הטעם. להסמכת הרוטב, אפשר לערבב כף קורנפלור עם רבע כוס מים עד שאין גושים ולהוסיף לרוטב.
אני משתמשת בכל המתכונים בכוס של 240 מ"ל. צירפתי תמונה של כוס לדוגמה. בכל מקרה כוס מדידה אמורה להיות בסדר.

Avatar
רותי ב. (08:42 2.11.2017)

בוקר טוב

שתהיי בריאה! בדיוק חיפשתי מתכון כדי להכין קציצות עוף. יש לי הרבה עוף טחון בפריזר.
אני לא אוהבת בטטה, אז אכין בלי.
כייף לקבל ממך מתכונים.
מאחלת לך המשך עשייה פוריה ושנזכה להרבה מתכונים קלים ממך….
יום טוב
רותי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:18 2.11.2017)

תודה רותי 🙂
יום מקסים

Avatar
מרגו (10:49 1.11.2017)

המתכון נראה מאוד מוצלח אבל ההכנה ארוכה – לא 10 דקות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 1.11.2017)

היי מרגו,
ההכנה היא בכלל לא ארוכה אם מכינים במקביל. בזמן שמטגנים בצל עבור תערובת הקציצות אפשר להכין בסיר נפרד את הרוטב.
יום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.