זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 56-71 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

200 גרם בצק עלים או בצק פילאס (יש להפשיר לילה במקרר או כשעתיים בטמפ’ החדר)

2 פלפלים אדומים גדולים (גמבות)

2 פלפלים צהובים גדולים

2 שיני שום קצוצות

2 ביצים

שליש כוס שמנת לבישול (80 מ”ל)

כף גדושה גבינה לבנה/קוטג’

2 כפות מלאות גבינה בולגרית/פטה מפוררת

2 כפות גדושות גבינה צהובה מגורדת

חצי כפית עלי טימין (לא חובה)

תיבול: חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-חותכים את הפלפלים לריבועים קטנים (כמו של סלט). מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית, מוסיפים את הפלפלים, ממליחים מעט עם המלחייה ומטגנים את הפלפלים על אש בינונית נמוכה במשך 20-25 דקות, עד שהפלפלים מתרככים (יש לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים שום ומערבבים כדקה. מסירים מהאש ומצננים מעט את התערובת.

-מעבירים את הפלפלים לקערה ומערבבים עם יתר החומרים- ביצים, שמנת לבישול, גבינות, טימין, מלח ופלפל שחור.

-מחממים תנור ל190 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם מאוד).

-משמנים קלות תבנית ומניחים עליה את הבצק. מהדקים לתחתית ולדפנות (אם מכינים בתבניות אישיות- יש לחתוך את הבצק לריבועים בגודל התבנית כולל הדפנות). מחוררים במספר מקומות בעזרת מזלג – בתחתית ובדפנות.

-יוצקים לתבנית את התערובת ומכניסים לתנור (שחומם מראש על 190 מעלות) למשך 35-45 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

-מניחים לקיש להתקרר לטמפ’ החדר (לאחר קירור התערובת מתייצבת). מומלץ להשאיר בתנור עם דלת חצי פתוחה.

*להכנת קיש פלפלים מהיר– אפשר לחסוך את שלב הבישול הראשון ולהשתמש בסלט פלפלים קלויים קנוי ולשים בסביבות 300 גרם.

קיש פלפלים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט חצילים ועגבניותסלט חצילים ועגבניות
כעכים מתוקים כעכים מתוקים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
שירלי (11:50 22.07.2022)

שלום , האם אפשר להחליף את הפלפלים בעגבניות שרי? תודה מראש♡

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 22.07.2022)

היי שירלי,
אפשר(:

avatar
Limor (14:13 28.05.2021)

היי
אפשר להשתמש בבצק פריך מלוח במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 28.05.2021)

כן אפשר, רק שבמקרה כזה יש לאפות קודם את הבצק ללא המלית על 180 מעלות במשך כ-15 דקות, ואז להוסיף את המלית ולאפות עוד כ-35 דקות על 180 מעלות.
בהצלחה😊

avatar
בתיה (11:04 25.04.2021)

היי
מה אפשר לשים במקום שמנת לבישול? אולי אפשר לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 25.04.2021)

היי בתיה,
אפשר לשים כחצי כוס שמנת חמוצה או גבינה לבנה.

avatar
בתיה (19:48 20.04.2021)

היי
מה אפשר לשים במקום בולגרית? וגם אם מקפיאים .אחרי ההפשרה כמה זמן לחמם?
והאם הטעם לא נפגם בהקפאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 20.04.2021)

היי בתיה,
אפשר לשים במקום בולגרית פטה, או לוותר.
אחרי הפשרה כדאי לחמם במשך 5- 10 דקות על 170 מעלות.
הטעם לא אמור להיפגע בהקפאה, אבל כמובן שהכי טעים לאכול סמוך להכנה😊
בכל מקרה, לא מומלץ לשמור בהקפאה יותר משבוע.

avatar
בתיה (21:04 20.04.2021)

עדיף להכין באותו יום ולחמם לפני ההגשה?
שיגעתי אותך היום…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 20.04.2021)

בכלל לא שיגעת😊 אם יש לך אפשרות- בוודאי, הכי טוב באותו יום…

avatar
בתיה (11:43 20.04.2021)

אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 20.04.2021)

היי,
כן, אפשר להקפיא:)

avatar
בתיה (13:11 20.04.2021)

תודה.אין עליך אפרת.
אין על המכונים שלך.וכיף שאת ככה עונה בכיף ומהר..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 20.04.2021)

בשמחה ובאהבה😊

avatar
Lilach Dekel (19:13 17.04.2021)

הכנתי עם הבצק של הקיש פטריות בטטה והוספתי לפי המלצת הגולשים 2 כפות קמח לתערובת, יצא מעולה וטרפו כולם

קיש פלפלים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:08 17.04.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף, נראה מעולה😊

avatar
דוד (19:40 28.02.2021)

אחרי טיגון הפלפלים אמורים להישאר במחבת נוזלים או שצריך לאדות הכל?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 28.02.2021)

היי דוד,
יכולים להישאר מעט נוזלים אך לא כדאי להשאיר הרבה נוזלים כדי שהבלילה תתייצב באפייה:)

avatar
Limor Rosenberg Vertman (00:10 17.10.2020)

היי,
אפשר להכין עם 3 פלפלים בלבד? (יכולכ להוסיף בטטה או גזר במקום הפלפל הנוסף). תודה רבה על מתכונים נפלאים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:59 17.10.2020)

כן. אפשר לשים בטטה קטנה (או חצי בטטה גדולה) במקום.

avatar
לילך (09:33 4.09.2020)

הי אפרת. יש לך מתכונים סופר!!
שאלה: אם אני שמה יוגורט יווני במקום גבינה בולגרית. ובכלל האם ניתן להכין ללא גבינה בולגרית? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 5.09.2020)

היי לילך,
אפשר לוותר על הבולגרית. אין צורך להוסיף יוגורט.

avatar
לילך (21:32 5.09.2020)

בסוף הכנתי עם ממרח בולגרית ויצא טעיםםםם. חיסלו!!! תודה רבה ושבוע מבורך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 5.09.2020)

מעולה 🙂

avatar
יעל (06:43 11.08.2020)

הי אפרת,
כמה שאלות:
1. הבצק פילאס לא דק מדי? זה מסתדר?
2. אפשר בכמות הזאת תבנית מלבנית חד פעמית? אם לא איזה גודל תבנית?
תודה
יעך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 11.08.2020)

1. זה לא בצק פילו דק אלא פילאס. יותר דומה במרקם לבצק עלים.
2. אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית מלבנית חד”פ. יש לשים את הבצק בתחתית התבנית ובדפנות. הבצק לא אמור להגיע עד גובה התבנית אלא עד גובה כ- 3 ס”מ מהתבנית.

avatar
יעל (09:12 11.08.2020)

אלופה. תודה

avatar
טניה (12:10 10.06.2020)

היי אפרת,
אני לא בשלנית גדולה ואולי זה ישמע טפשי אבל יש לי בצק פילאס בחבילה של 600 גרם. איך אני מוציאה 200 גר’ בשביל הקיש ואחר כך שומרת את השאר? הרי אי אפשר להקפיא שוב את הבצק אם מפשירים אותו. תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:35 10.06.2020)

היי טניה,
את יכולה להפשיר באופן חלקי (שהבצק לא יהיה רך לגמרי), לחתוך שליש ממנו ולהחזיר להקפאה את היתר.

avatar
רותם (10:15 27.05.2020)

היי אפרתי,
מסתבר שאין פלפלים צהובים/כתומים בסופר
יש חוסר .
אפשר להכין רק עם אדומים?
או להוסיף ירק אחר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:46 27.05.2020)

כן אפשר להכין רק עם אדומים.

avatar
טובה אנסבכר (02:10 31.05.2020)

וואוווווווווו יצא מטורףףף
וטעים למות…..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:59 31.05.2020)

שמחה לשמוע ❣️

avatar
Shiran Roditi Reuveni (10:41 24.05.2020)

היי אפרת,

האם ניתן להכין בתבנית קיש עגולה קוטר 24?

תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 24.05.2020)

אם זו תבנית רגילה אז כדאי להכפיל כמויות ב-2.
אם זו תבנית קיש נמוכה אז את המילוי כדאי להכפיל ב1.5.

avatar
Shiran Roditi Reuveni (07:30 26.05.2020)

בוקר טוב,
תודה על התשובה.
להכפיל את המילוי הכוונה להכפיל את כל המרכיבים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:38 26.05.2020)

נכון.
עכשיו כשאני מסתכלת על הכמויות שוב, נראה לי שמספיק אם תכפילי ב1.5.
לדוג’ 2 פלפלים * 1.5 = 3 פלפלים

avatar
Shiran Roditi Reuveni (12:54 26.05.2020)

תודה רבה וחג שמח 🥰

avatar
Shiran Roditi Reuveni (13:21 28.05.2020)

היי אפרת שאלה נוספת
מה אפשר לעשות עם הבצק עלים שקניתי לא מתאים ברוחב לתבנית 24 של קיש ? האם לחתוך עוד חתיכה ולהשלים איפה שחסר או שזה ייצא לא טוב ?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:13 28.05.2020)

כן.

avatar
אורית (02:26 12.05.2020)

האם לאפות במרכז התנור כמו בורקס או בשליש התחתון של התנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 12.05.2020)

התבנית צריכה להיות מונחת על רשת התנור בשלב השני מלמטה.

avatar
שירן (14:49 24.12.2019)

הי אפרת חג שמח.
אפשרי במקום שמנת לבישול שמנת מתוקה או ריץ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:42 24.12.2019)

כן, עדיף שמנת מתוקה.

avatar
ספיר כהן (19:26 10.10.2019)

היי! אנחנו אוכלים רק קמח כוסמין. איזה בצק אני יכולה להכין לתחתית? אשמח למתכון מומלץ…תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 10.10.2019)

אפשר להכין את הבצק שבמתכון הזה עם קמח כוסמין – קיש בטטה ופטריות.

avatar
עינב (10:52 28.08.2019)

שלום,
אם אני חחשליפה את הבצק לבצק פריך צריך לעשות אפיה עיוורת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 28.08.2019)

אין צורך. אפשר ישר לאפות עם התערובת.

avatar
רותי (18:26 5.08.2019)

הי
במה ניתן להחליף את הגבינה בולגרית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:19 6.08.2019)

אפשר לוותר על הבולגרית.

avatar
קרן (22:08 15.07.2019)

אפרת המתכונים נפלאים! נהנת מאד מהאתר!
האם ניתן להשתמש בבצק פילו לקישים אישיים
זה מה שיש לי בפריזר..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 16.07.2019)

אפשר. המרקם של התחתית יהיה קצת שונה.
כדאי לשים תחתית כפולה, כלומר תחתית של 2 דפי פילו. יש להבריש דף פילו בשמן, להניח עליו דף פילו נוסף וגם אותו להבריש בשמן ורק אז לשים בתחתית.

avatar
טולטול (13:34 3.06.2019)

רציתי לדעת אם אני בוחרת להשתמש בבצק פריך האם הטיפול בו הוא כמו הטיפול בבצק של קיש פטריות ובטטה שלך?האם צריך להניח עליו סוג של משקולת כדי שלא יעלה?בדר״כ הבצקים המוכנים מגיעים במשקל של קילו איך אני מפשירה רק 200 גרם כמו שכתוב במתכון הזה?נכון לעכשיו אני לא מתכוונת להשתמש בבצק לעוד מאכל.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 3.06.2019)

היי,
כן, אותו אופן הכנה. אין צורך להניח משקולת.
לגבי ההפשרה של 200 גרם, זה בעייתי כי כדי לחתוך אותו צריך שהוא יפשיר.
אולי תנצלי את זה ותכיני עוגיות או משהו נוסף? אח”כ את יכולה להקפיא את זה (לאחר אפיה).

avatar
אסתר (22:54 2.06.2019)

הי אפרת, מה ניתן לשים במקום שמנת לבישול?הכנתי את כל המצרכים ואני רואה שאני תקועה ללא השמנת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 3.06.2019)

אפשר לשים שמנת חמוצה או גבינה לבנה (כחצי כוס).

avatar
רחלי (10:09 23.05.2019)

היי אפרת
נראה מצוין
כמה אישיות יצא לי?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 23.05.2019)

6-8, תלוי בגודל התבניות האישיות.

avatar
אפרת (13:15 29.01.2019)

היי, נראה מעולה!
יש דרך להכין ללא גלוטן?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 29.01.2019)

ניתן להכין עם בצק עלים ללא גלוטן.

avatar
קארין (07:31 12.01.2019)

לקיש לא צריך בצק פריך? קניתי עלים אבל חוששת שזה לט יתן את התוצאה הנכונה 🙁
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 12.01.2019)

קיש רגיל מכינים מבצק פריך. שאגב גם בצק פריך ניתן לקנות מוכן.
בכל מקרה, עם בצק עלים זה יוצא טעים 🙂

avatar
הילה (13:06 23.11.2018)

אפשר גם עם בצק פריך מלוח מוכן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 23.11.2018)

כן.

avatar
ענבר (11:11 24.10.2018)

אפשר גם על בצק מלוואח?
תודה על מתכונים מקסימים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 24.10.2018)

כן אפשר.

avatar
שירן (19:53 4.09.2018)

הי.
אפשרי לסדר הכל בתבנית אבל לאפות יום למחרת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:46 4.09.2018)

אני חוששת שהתערובת תרטיב את בצק העלים. אפשר להכין את התערובת יום לפני ולמחרת לסדר את הבצק בתבנית, לשים את התערובת ולאפות.

avatar
עדן (16:55 18.06.2018)

שלום, כמה קלוריות פחות או יותר למנה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 18.06.2018)

כ 240 קלוריות.

avatar
אביבית (10:23 21.03.2018)

היי אפרת,
אין לי בצק עלים או פילאס אבל יש לי במקפיא מלאווח.האם אפשר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:39 21.03.2018)

כן, אפשר להכין גם עם בצק מלוואח.

avatar
רוני (14:55 30.12.2017)

בלי קמח במלית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 30.12.2017)

בלי קמח.

avatar
מיכל (11:39 31.05.2017)

היי, יצא מעולה! תודה על המתכונים הנהדרים(:
ראיתי את התגובות כאן וקצת חששתי שתצא לי בלילה דלילה מידי (כי זה באמת היה נראה קצת נוזלי) אז הוספתי 3 כפות קמח תופח ויצא מושלם. חוסל כמעט הכל… תודה וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:27 31.05.2017)

שמחה לשמוע! תודה מיכל 🙂

avatar
רוני (14:56 30.12.2017)

או תודה 🙂

avatar
אלייה (19:52 13.02.2017)

ערב טוב ! מדוע הבלילה לא התקשתה ויצאה לי כמו שקשוקה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 13.02.2017)

היי אלייה,
הבלילה לא התקשתה אחרי האפיה? אולי חתכת את זה שזה עוד היה חם? כי זה מתייצב ומתקשה רק לאחר קירור.

avatar
אלייה (16:35 14.02.2017)

חתכתי רק כשהתקשתה ובכל זאת היתה כמו שקשוקה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:37 14.02.2017)

אז כנראה שהיו יותר מידי נוזלים בתערובת. אולי שמת קצת יותר מידי שמנת לבישול? עברת על כל המצרכים לוודא שלא פספסת במקרה שום דבר?
אגב כמה זמן זה היה באפיה?

avatar
אלייה (17:50 1.02.2017)

שלום רב !
ברצוני להכין בסיס של קיש פטריות ובטטה , לכן מה הכמות של הבצק והמילוי בתבנית בקוטר של 20 ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:37 1.02.2017)

היי אלייה,
ממליצה בכל זאת להכין לפי הכמות במתכון. מקסימום הקיש ייצא קצת יותר גבוה.
לגבי כמות הבצק- הכמות הרשומה במתכון קיש פטריות ובטטה מתאים לתבנית 20.

avatar
שלומית (10:59 6.01.2017)

האם בצק פיאלס זה בצק פילו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 6.01.2017)

היי שלומית,
בצק פילאס יותר דומה במרקם לבצק עלים רק שהוא דק יותר ופחות שומני.

avatar
עדינה (08:38 29.12.2016)

חנוכה שמח אפרת יקרה!
אני רוצה להכין את הקיש לערב לביבות מרובה משתתפים,
יש לי בבית תבנית חד”פ עגולה קוטר 25.5 ס”מ ועומק של 6.6

קניתי בצק פילאס (אף פעם לא השתמשתי בו)
מהן הכמויות של הבצק והמלית?
חן חן לך על המתכונים והאתר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:48 29.12.2016)

היי עדינה,
אני מניחה שתצטרכי בסביבות 300-400 גרם בצק פילאס (אגב משתמשים בבצק פילאס כמו בצק עלים).
שימי את הבצק בתחתית התבנית ובדפנות. הבצק לא אמור להגיע עד גובה התבנית אלא עד גובה 3-4 ס”מ מהתבנית.
לגבי כמויות המלית, נראה לי שכדאי יהיה להכפיל את כל הכמויות של המלית ב-2.
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
נעמי (10:42 13.12.2016)

שלום, האם ניתן להקפיא את הקיש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 13.12.2016)

היי נעמי,
אני מניחה שאפשר.

avatar
ליאת (07:26 5.12.2016)

היי אפשר בבצק פילו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 5.12.2016)

היי ליאת,
אני מניחה שאפשר. בגלל שדפי הפילו דקים יש להניח כמה שכבות של דפי פילו כאשר בין כל שכבה יש להבריש בשמן ומעליה להדביק שכבה נוספת. לדעתי כדאי לשים בסביבות 5 שכבות.
חשוב גם לשמן את התבנית לפני שמניחים את התחתית.

avatar
ליאור (10:00 2.12.2016)

הי הי. נראה מצויין. האם אפשר להכין אותו יום לפני, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה, או שזה יהרוס את המרקם של הבצק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:24 2.12.2016)

כן ליאור, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
עדינה (06:35 23.11.2016)

שלום אפרת,
אני רוצה להכין את הקיש הזה עם הבצק של הקיש בטטה שפירסמת (ראיתי את ההמלצה שלך בתגובות)
קניתי (בהשראת התמונה שלך:) 2 תבניות פאי אישיות.
תוכלי לכתוב לי את הכמווניות של הבצק והמילוי?

פעם ראשונה בהכנת קיש, ומארחת….

תודה יקירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:24 23.11.2016)

בוקר טוב עדינה 🙂
מה קוטר תבניות הפאי שקנית?

avatar
עדינה (16:04 23.11.2016)

12 סמ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 23.11.2016)

לגבי התחתית, אני חושבת שכדאי להגדיל מעט את הכמויות כדי להיות בטוחים שזה יספיק ל-2 תבניות בקוטר 12:
כוס וחצי קמח לבן
רבע כוס שמן + כף שמן נוספת
שליש כפית מלח
חלמון ביצה (הצהוב)
4-7 כפות מים קרים
לגבי המלית, אני חושבת שכמות המלית במתכון אמורה להספיק ל-2 התבניות. בכל מקרה את יכולה להוסיף עוד כף נוספת של גבינה לבנה כדי להעניק יותר נפח.

avatar
עדינה (22:23 23.11.2016)

ראשית, תודה על המענה.
שנית, המלית יצאה מדהים ממש.
הבצק פחות…
היה לי קשה לעבד אותו, הוא נשבר כל הזמן
ממש לא היה דומה למה שראיתי בתמונות של הקיש בטטה…
אולי היה מידי שמן.
מה שעשיתי בסוף היה לשים את הבצק בתחתית בלי מערוך לפני זהץ
פשוט מעכצי את זה על תחתית התבנית ודפנותיה.
יצא ממש טיעם.

חן חן לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:58 24.11.2016)

היי עדינה,
הבצק כנראה לא היה גמיש מספיק כי היו חסרים בו נוזלים או ביצה (יכול להיות שבגלל שהגדלתי את כמיות, זה שינה את היחסים ופגע בתוצאה).
בכל מקרה אני שמחה שבסוף הסתדרת ושיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא 🙂

avatar
צילה (16:36 16.11.2016)

היי אפרת,
הכנתי את הקיש עם הבצק של הקיש פטריות ובטטה ויצא ממש טעים וקצת יותר דיאטטי. גם קיש הפטריות והבטטה ממש מוצלח. הכנתי אותו כבר כמה פעמים.
תודה רבה על כל המתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:38 16.11.2016)

תודה צילה 🙂

avatar
אורית (13:46 19.10.2016)

הי, המתכון נראה ממש טעים. רציתי לשאול אם זה אפשרי להכין באותה הצורה גם אם אני אוותר על הבצק מטעמי דיאטה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:34 19.10.2016)

היי אורית,
לדעתי לא כדאי לוותר על תחתית מאחר והתערובת היא לא יציבה מספיק ולא תחזיק בחיתוך.
אפשר להכין גרסה דיאטטית יותר של התחתית ובמקום להשתמש בבצק עלים מוכן, להכין בצק על בסיס שמן לפי המתכון הזה- קיש פטריות ובטטה.
המשך יום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות