מצרכים להכנת קיש כרישה
- תבנית שקעים
- 200 גרם בצק עלים מוכן (שהופשר כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ’ החדר)
- 2 כרישות גדולות חתוכות לקוביות קטנות (אין להשתמש בחלק הירוק כהה)
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 גרם)
- 2 ביצים
תיבול:
- 1/2 כפית אבקת מרק, מלח, פלפל
איך מכינים קיש כרישה?
- מטגנים במחבת עם מעט שמן את הכרישות עד להזהבה קלה ומסירים מהאש.
- פורשים בצק עלים על משטח עבודה ובעזרת כוס הפוכה קורצים עיגולים בבצק. משמנים תבנית שקעים, מניחים כל עיגול בשקע ומהדקים היטב מסביב.
- מערבבים את הביצים והשמנת המתוקה ומתבלים.
- מניחים בכל שקע כף מהכרישה ויוצקים עליה מעט מהבלילה (בערך כף וחצי). אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהקישים מעט מזהיבים. מומלץ להגיש במקום.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
אחסון:
ניתן לאחסן את הקישים במקפיא (לאחר שהצטננו לטמפ’ החדר) ולחמם בתנור כ-15 דקות לפני ההגשה.גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
קיש כרישה פשטידת כרישה קיש מתכון בצק עלים מתכונים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
60 תגובות
כניסה
60 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







