זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 5-6 כוסות
סוג: חלבי
חבילת אבקה להכנת ג’לי בטעם תות – סוויטאנגו
לקרם וניל:
מיכל שמנת להקצפה (250 מ”ל)
רבע כוס חלב קר
2 כפות גדושות סוכר סוויטאנגו
3 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו
הכנת ג’לי תותים:
שופכים תוכן שקית ג’לי אחת לקערה, מוזגים לתוכה 2 כוסות מים רותחים ומערבבים בעזרת מטרפה עד לתערובת חלקה. מניחים לתערובת כמה דקות להתקרר.
ממלאים כל כוס בתערובת הג’לי ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתייצבת והופכת לג’לי (כשעה).
הכנת קרם וניל:
-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-20 שניות. מוסיפים סוכר סוויטאנגו, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (שומרים את התערובת במקרר עד שהג’לי מתייצב).
-יוצקים את קרם הגבינה מעל תערובת הג’לי.
-עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- עוגת שמרים ללא תוספת סוכר |
- כדורי שקדים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגת שוקו ללא תוספת סוכר
ממש אהבתי! זה יצא בול כמו עם סוכר. הכנתי לי ולילדים שלי כבר מלא פעמים
היי אפרת,
יש לך רעיון עם מה עוד אפשר לשלב את הג’לי חוץ מקרם הוניל (מעדיפה פרווה וללא הקצפה)?
תודה!
לא חייבים להוסיף קצפת. אפשר להוסיף תותים חתוכים לתוך הג’לי (אם זו לא העונה אפשר לקנות תותים קפואים).
תודה 🙂