שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5-6 כוסות

סוג: חלבי

רכיבים

חבילת אבקה להכנת ג’לי בטעם תות – סוויטאנגו

לקרם וניל:

מיכל שמנת להקצפה (250 מ”ל)

רבע כוס חלב קר

2 כפות גדושות סוכר סוויטאנגו

3 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

הכנת ג’לי תותים:

שופכים תוכן שקית ג’לי אחת לקערה, מוזגים לתוכה 2 כוסות מים רותחים ומערבבים בעזרת מטרפה עד לתערובת חלקה. מניחים לתערובת כמה דקות להתקרר.

ממלאים כל כוס בתערובת הג’לי ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתייצבת והופכת לג’לי (כשעה).

הכנת קרם וניל:

-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-20 שניות. מוסיפים סוכר סוויטאנגו, חלב, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (שומרים את התערובת במקרר עד שהג’לי מתייצב).

-יוצקים את קרם הגבינה מעל תערובת הג’לי.

-עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

ראו גם
פרגיות ושוקיים בנינג’הפרגיות ושוקיים בנינג’ה
קונוס אבוקדו קונוס אבוקדו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
איילה (17:12 7.12.2024)

ממש אהבתי! זה יצא בול כמו עם סוכר. הכנתי לי ולילדים שלי כבר מלא פעמים

avatar
גלוריה (03:00 21.11.2024)

היי אפרת,
יש לך רעיון עם מה עוד אפשר לשלב את הג’לי חוץ מקרם הוניל (מעדיפה פרווה וללא הקצפה)?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:08 21.11.2024)

לא חייבים להוסיף קצפת. אפשר להוסיף תותים חתוכים לתוך הג’לי (אם זו לא העונה אפשר לקנות תותים קפואים).

avatar
גלוריה (10:31 21.11.2024)

תודה 🙂