שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45 דקות

סוג: חלבי

2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

250 גרם אטריות רחבות מבושלות (בדר”כ 8-10 דקות במים רותחים)

1 בצל בינוני קצוץ

2 ביצים

125 גרם גבינה לבנה (כ-4 כפות)

100 מ”ל שמנת חמוצה 15% (חצי מיכל)

חצי כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת (70 גרם)

חצי כוס גבינה בולגרית מגורדת (70 גרם)

*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מטגנים במחבת עם מעט שמן בצל קצוץ עד להזהבה קלה. מסירים מהאש ומצננים.

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מערבבים בקערה את האטריות המבושלות, הבצל המטוגן, השמנת והגבינות. מוסיפים מלח ופלפל שחור (בשלב זה ניתן לטעום ולשפר תיבול). מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.

-משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. מפזרים מעל מעט גבינה מגורדת.

-אופים בתנור במשך כ-40 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

פשטידת אטריות וגבינה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קיש פטריות ובטטה
עוגת גבינה אפויה אישית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
טל (19:14 15.05.2021)

את התנור לכוון ל 180 על טורבו או אפייה ? זא על השני קווים עם מאוורר או בלי מאוורר…

מתכונים ב-10 דקות (21:28 15.05.2021)

היי,
על מצב חום עליון ותחתון (בלי המאוורר😊)

בתאל (21:17 8.05.2021)

שבוע טוב, איך אני הופכת את הפשטידה הזו למתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (22:05 8.05.2021)

היי בתאל,
אני מניחה שאפשר לוותר על הבצל, הגבינה הצהובה והבולגרית ,המלח והפלפל, ולהוסיף כף-שתיים סוכר, כפית תמצית וניל, וחצי כוס שמנת מתוקה. אפשר גם להוסיף צימוקים לתערובת אם אוהבים.
אשמח שתעדכני איך יוצא אם את מנסה! בהצלחה😊

חי'ה (18:42 4.01.2021)

אפשר לוותר על השמנת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:55 4.01.2021)

אפשר לשים גבינה לבנה במקום.

אורי (00:42 2.10.2020)

https://photos.app.goo.gl/sL8Vj7GDyy7RwRK36
הכנתי גם את האיטריות וגם את הפשטידת פטריות שיש לך באתר שתיהם יצאו פשוט מושלם כולם התענגו😋צרפתי קישור לתמונה
תודה רבה אין על האתר שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:25 2.10.2020)

נראה מעולה! 🙂
תודה אורי

Anat Fernaldes Birnbaum (12:47 10.09.2020)

האם ניתן להמיר את האטריות באטריות אורז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:42 10.09.2020)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

[email protected] (19:58 13.07.2020)

פשטידה מצויינת!!! קלה להכנה ואפילו הילדים לא הרגישו את הבצל המטוגן.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 13.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אלינור (22:04 8.06.2020)

היי אפרת. אין לי כרגע שמנת חמוצה האם אפשר לשים במקום גביע יוגורט 3%? או גבינה לבנה? או שמנת לבישול?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 8.06.2020)

שימי גבינה לבנה.

אפרת (07:58 5.06.2020)

מה הכמויות אם עושים חבילת אטריות שלמה? תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 5.06.2020)

400 גרם אטריות רחבות מבושלות
1 בצל גדול קצוץ
3 ביצים גדולות
200 גרם גבינה לבנה
150 מ”ל שמנת חמוצה 15%
3/4 כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אפרת (10:47 5.06.2020)

בכמויות האלה זה מתאים לתבנית 20*30? אפשר לשים בצל רגיל במקום בצל מטוגן?
תודה רבה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 5.06.2020)

הכמות הזו אמורה להספיק ל3 אינגליש קייק חד”פ או שאפשר להכין בתבנית בגודל 25X32. אם את מכינה בתבנית 22X31 הפשטידה תצא גבוהה.
אפשר להוסיף את הבצל ללא טיגון אבל מומלץ לטגן אותו קצת כי זה מוסיף יותר טעם לפשטידה.

שירה גלבוע (09:16 10.05.2020)

שלום אפרת,
רציתי לשאול כפול כמה אני צריכה לעשות לתבנית בגודל 32X25 וכפול כמה ל-32X40.
וכן, יש לך מתכון לפשטידת אטריות עם פטריות וגבינה?
תודה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 10.05.2020)

לתבנית בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב1.5 ולתבנית ענקית בגודל 32X40 יש להכפיל כמויות ב-2.
אין לי מתכון לפשטידת אטריות עם פטריות וגבינה אבל אפשר להוסיף פטריות לפשטידה הזאת. יש לקצוץ את הפטריות ולטגן עם הבצל במשך כ 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות. לסנן מנוזלים ולהוסיף לתערובת.

נטע (18:09 6.05.2020)

האם צריך לחתוך את הפשטידה כאשר היא מתקררת? חתכתי כשיצאה חמה מהתהור והתפרקה לי לגמרי 🙁

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 7.05.2020)

כן. פשטידות מתייצבות רק לאחר קירור.

נועה (10:20 30.03.2020)

מצורה אחרת. אטריות לא רחבות..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:10 30.03.2020)

כן אפשר.

נועה (10:19 30.03.2020)

התכוונתי לשאול אם אפשר אטריות מסוג אחר

נועה (15:57 29.03.2020)

שלום
אפשר גם אטריות מסוג אחר?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:57 29.03.2020)

אפשר להשתמש באטריות רגילות בגודל אחר או אטריות ביצים.

אפי (17:44 14.03.2020)

האם אפשרי גם אטריות ביצים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:00 14.03.2020)

כן.

אודליה (11:02 17.02.2020)

היי אפרת, אני מחפשת מתכון פשוט לפסטה ברוטב גבינות (מאק אנד צ\’יז) קל להכנה – האם יש לך מתכון כזה?? תודה רבה! 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:20 17.02.2020)

יש לי את המתכון הזה – פסטה ברוטב שמנת ובולגרית.

דרורה אמודאי (18:11 9.01.2020)

האם אפשר לשים יוגורט במקום שמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 9.01.2020)

כן.

ליאת (12:22 27.11.2019)

נתקעתי בלי ביצים
אפשר לוותר או לשים משהו אחר?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 27.11.2019)

לא מומלץ להכין בלי ביצים אחרת הפשטידה תתפרק ולא תהיה יציבה.

עדן (20:47 5.02.2019)

הכנתי עכשיו ויצא טעים מאוד! (אפילו ששכחתי לשים גבינה לבנה), מתכננת להכין גם ליום שישי לגן של הבת שלי 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 5.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

זהבה (20:30 11.11.2018)

האם הכונה לאיטריות ביצים או רגילות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 11.11.2018)

אטריות רגילות.

דלית (10:13 6.09.2018)

היי האם אפשר לשלב בה שמנת לבישול? ואם כן במקום מה לשים אותה ואיך?

תודה רבה על אתר נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 6.09.2018)

עדיף להשתמש בשמנת חמוצה.
שנה טובה 🙂

שירן (22:08 29.07.2018)

הי אפרת,
נשארו לי המון גביעי דנונה שתכף פג תוקפם יש לך מתכונים שהם יהיו בהם שימושיים?
אשמח לתשובתך😃

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 29.07.2018)
חנה (13:08 16.07.2018)

במה אפשר להחליף את הגבינה בולגרית אם אין לי?
וגם 70 גרם דבינה צהובה כמה זה בפרוסות גבינה צהובה כי אין לי מגורדת…
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 16.07.2018)

יש לך סוג אחר של גבינה? אם לא פשוט תוותרי על הבולגרית.
אם יש לך פומפיה אז אפשר לגרד את פרוסות הגבנ”צ. אם לא אז כדאי לחתוך לקוביות קטנטנות. תשתמשי בערך ב 4.5 פרוסות.

מעיין (23:28 12.07.2018)

היי,
רוצה להכין ממש מוקדם בבוקק למסיבת סיום מחר.. תבנית מלבנית בגודל הסטנדרטי.. מה הכמויות? אני מניחה שזה כל החבילה , זאת אומרת 400 גרם.. מה לגבי כל שאר המצרכים?

תודה על המענה, מעיין.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 13.07.2018)

היי מעיין,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 אז הכמויות במתכון מתאימות.
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 25X32 אז אלה הכמויות:
400 גרם אטריות רחבות מבושלות
1 בצל גדול קצוץ
3 ביצים גדולות
200 גרם גבינה לבנה
150 מ”ל שמנת חמוצה 15%
3/4 כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אפרת (14:34 25.02.2018)

היי, אם אכין את כל השקית אטריות (400 גרם) בתבנית 22/30 זה ייצא פחות אוורירי? ואיזה גודל ביצים התכוונת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 25.02.2018)

זה ייצא בסדר גמור. עדיף ביצים גדולות.

שירה (15:35 4.02.2018)

בנוסף, יש לי קשקבל ופטה בבית. האם אפשר לשלבם? באיזו כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 4.02.2018)

בטח. אפשר לשים בין רבע לשליש כוס גבינת קשקבל מגורדת ואותה כמות גם לגבי פטה מפוררת.

שירה (15:34 4.02.2018)

אפשר להשתמש בבצל מטוגן קפוא? אם כן, כמה קוביות?
תודה! מתה על המתכונים שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 4.02.2018)

היי שירה,
אני חושבת שעדיף לטגן בצל אבל אם את רוצה לשים במקום בצל מטוגן קפוא שימי בסביבות 2 קוביות אם אלה קוביות גדולות או 3-4 אם אלה קוביות קטנות (יש פשוט כמה סוגים).

רותם (11:12 25.01.2018)

אפשר להוסיף זיתים לפשטידות הזאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 25.01.2018)

כן אפשר בהחלט.

ציפי (22:03 13.01.2018)

אפשר אם אטריות דקות של מרק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 13.01.2018)

היי ציפי,
אפשר למרות שלדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח.
שבוע טוב 🙂

עדי (12:31 8.01.2018)

היי,אם אני עושה כמות כפולה אז להכפיל הכל ב2 ?
וכמה זמן איפה בתנור?
תודה :))

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 8.01.2018)

היי עדי,
לכמות כפולה בתבנית ענקית בגודל של התנור יש להכפיל כמויות ב-2.
אני מניחה שזמן אפיה יתארך ל 50-60 דקות.
יום מקסים 🙂

עדי (13:25 8.01.2018)

תודה רבה אפרת! כבר בתנור…. נראה מעולה.
יום טוב 🙂

צביה (14:55 11.12.2017)

האם יש גרסה פרווה לפשטידת אטריות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 11.12.2017)

היי צביה,
הגבינות הן אלה שמעניקות את הטעם לפשטידה. אין לי כרגע מתכון פרווה, אשתדל להעלות בהמשך.

אורלי (13:18 23.10.2017)

ראשית.. את אלופה !!!

רציתי לשאול .. אפשר להשתמש בפסטה רגילה?

תודה מראש..
אורלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 23.10.2017)

תודה אורלי 🙂
אני חושבת שאפשר. כדאי לשים 2 ביצים גדולות או 3 ביצים S או M כדי שהפשטידה תצא יציבה.
המשך יום מקסים

אורלי (15:30 23.10.2017)

תודה !!!

וכדורי השוקולד שלך מטריפים !!!

מירי (14:48 31.07.2017)

לאיזה גודל תבנית יוצקים את הכל

מתכונים ב-10 דקות (15:06 31.07.2017)

2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31.

שירן (14:00 25.06.2017)

הי אפרת כפי שאת שמה לב אני מאוהבת באתר הזה!!!
אפשר לקבל כמויות לתבנית 3/4 אינגליש קייק.
תודה תודה.

מתכונים ב-10 דקות (14:36 25.06.2017)

היי שירן,
כמויות לתבנית בגודל 3/4 אינגליש קייק:
100 גרם אטריות רחבות מבושלות (בדר”כ 8-10 דקות במים רותחים)
חצי בצל בינוני-קטן קצוץ
1 ביצה
50 גרם גבינה לבנה (בסביבות כף וחצי)
40 מ”ל שמנת חמוצה 15%
2 כפות גדושות מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
2 כפות גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
שבוע נפלא 🙂

שירן (19:51 4.03.2018)

ערב טוב.
יש לי בבית רק איטריות דקיקות..ניתן לעשות איתן משהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 4.03.2018)

היי שירן,
לדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח אבל אפשר גם להשתמש באטריות דקיקות.

שירן (18:52 22.04.2018)

הי אפרת,
נשארו לי כמה קופסאות של שמנת צימחית..ניתן להוסיף/להחליף אותן במרכיב מסויים במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 22.04.2018)

לא בטוחה אם כדאי.

דבי (08:01 23.06.2017)

פעם ראשונה שאני מכינה פשטידה (ועוד אני הייתי צריכה להגיש לגן של הבן שלי…) ופעלתי לפי המתכון שלך ויצא מעולה!!!!!
תודה רבה !!!!

מתכונים ב-10 דקות (08:27 23.06.2017)

שמחה מאוד לשמוע 🙂
תודה דבי ושבת שלום

רווית (13:55 1.06.2017)

כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר ?
אם זה טיפה חמצמץ אחרי שני לילות במקרר ?

מתכונים ב-10 דקות (17:45 1.06.2017)

הפשטידה נשמרת 3-4 ימים במקרר.
אם זה מעט חמצמץ (בהנחה וזה לא היה חמצמץ כשזה היה טרי) אז אולי הפשטידה היתה בחוץ יותר מידי זמן או שמשהו בקירור לא עבד כמו שצריך.

רואמי רחל (14:05 22.04.2017)

אני לא חובבת פשטידות
אבל הכנתי לנכדים וחטאתי בטעימה אבל נגמר במנה רצינית

אז ממש תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:10 22.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רחל

שירלי (12:15 21.02.2017)

סבתא שלי היתה מכינה עוגת גבינה ואטריות מתוקה. יש לך מתכון למשהו כזה?

מתכונים ב-10 דקות (12:39 21.02.2017)

אין לי אבל מתכננת לפרסם בהמשך.
יום מקסים 🙂

רחלי (18:59 27.12.2016)

היי לך,
קודם כל אני מאוד אוהבת את האתר הזה והמתכונים שבו,אז תודה!
עכשיו לשאלתי – זה ממש נורא אם שכחתי להוסיף את הביצים? חיחי אופס :\

מתכונים ב-10 דקות (20:13 27.12.2016)

היי רחלי,
הביצים מייצבות את הפשטידה. יכול להיות שהיא פשוט תתפרק קצת בחיתוך.

דברת (20:53 6.12.2016)

היי, איך אפשר לשלב פטריות או עגבניות מיובשות?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:17 7.12.2016)

היי דברת,
פטריות אפשר לקצוץ ולטגן קצת עם הבצל במשך כ 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות. לאחר מכן אפשר לערבב יחד עם כל החומרים. עגבניות מיובשות אפשר לקצוץ ולהוסיף ישירות לתערובת.
יום נפלא 🙂

בתיה (17:37 1.11.2016)

האם יש גירסה מתוקה לפשטידת איטריות וגבינות
אם צימוקים וקינמון

מתכונים ב-10 דקות (20:09 1.11.2016)

היי בתיה,
אין מתכון כזה באתר אבל אני אשתדל להעלות בהמשך 🙂

טירונית במטבח (15:51 19.10.2016)

שלום
אשמח לדעת כמות של מלח ופלפל. תודה רבה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (16:21 19.10.2016)

היי,
בסביבות כפית שטוחה מלח וקמצוץ פלפל שחור.
חג שמח 🙂

נטלי (16:22 3.10.2016)

מעולה… מכינה כבר פעם שנייה….
משתמשת המון במתכונים שלך… ואף פעם לא התאכזבתי. תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:34 3.10.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נטלי וחג שמח!

טולי (20:35 26.09.2016)

הנכתי היום לארוחת ערב
כולם זללו
היה מעולה וטעים מאוד
לא היה לי בולגרית, זרמתי על קוטג’ במקום והוספתי מעט מלח.

מתכונים ב-10 דקות (21:10 26.09.2016)

מעולה 🙂 שמחה שנהניתם ותודה על העדכון!

אסתי (18:22 21.09.2016)

תודה אפרת,הפשטידה מעולה ,מאמצת למחברת המתכונים שלי.

מתכונים ב-10 דקות (20:35 21.09.2016)

תודה אסתי, שמחה שאהבת 🙂

הילית (01:51 17.09.2016)

יואו,יצא מעולה ! לא היתה לי שמנת חמוצה שמתי יוגורט, לא היתה לי גבינה לבנה שמתי גבינת שמנת
שתהיי בריאה ותמשיכי להמציא מתכונים מושלמים
התאהבתי באתר הזה !
יש סיכוי למתכון לקוגל? זה משהו שלא גדלתי עליו והייתי רוצה לנסות להכין
תודה (-:

מתכונים ב-10 דקות (08:35 17.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
לגבי קוגל, אשתדל לפרסם מתכון בהמשך 🙂

אירה (12:10 22.08.2016)

היי,העם ניתן להשתמש בתוכן זה באטריות דקות(אטריות לפשטידות, לביבות,מרקים)?

מתכונים ב-10 דקות (12:14 22.08.2016)

היי אירה,
לדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח אבל אפשר גם להשתמש באטריות דקות.
יום נפלא 🙂

דלית (14:40 11.08.2016)

אם תוכלי לענות לי בהקדם כי אני רוצה לעשות
תודה.

דלית (14:16 11.08.2016)

האם אפשר להשתמש עם ספרלי אורז ללא גלוטן במקום האטריות השטוחות.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:01 11.08.2016)

סורי, ראיתי רק עכשיו.. אני מניחה שאפשר.

ילנה (19:22 29.07.2016)

יצא מעוווולה!!! עשיתי עם פסטה מצוננת _ פיטוציני שזה 300 ג, הוספתי קצת יותר מהגבינות ממה שרשום. אפיה 35 דקות בתבנית עגולה. ממליצה על המתכון בחום :):)

מתכונים ב-10 דקות (19:43 29.07.2016)

תודה ילנה, שמחה שיצא טעים 🙂

מיטל (08:40 28.07.2016)

היי, האם אפשר לשמור את זה במקפיא חודש?

מתכונים ב-10 דקות (08:59 28.07.2016)

היי מיטל,
אני מניחה שכן רק חשוב לעטוף את הפשטידה היטב בניילון נצמד.
יום נפלא 🙂

אילנה (14:55 13.06.2016)

עשיתי את הפשטידה יצא פשוט מהמם !!! הבן שלי כזה בררן באוכל ואכל אפילו 2 מנות שזה לכשלעצמו הישג מטורףףףףף. אימצתי את המתכון בכיף …. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (15:20 13.06.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה אילנה והמשך יום נפלא 🙂

ענת (09:11 6.06.2016)

שלום אפרת
האם ניתן להקפיא את הפשטידה?
ואת חושבת שזה יצא טוב גם כמאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (11:35 6.06.2016)

כן ענת, אני מניחה שאפשר להקפיא ואפשר להכין גם כמאפינס רק חשוב לשמן היטב את השקעים לפני.
בהצלחה 🙂

דבי (12:18 5.06.2016)

אפרת יקרה,

האם פשטידה זו כן ממולצת להקפאה?

הכוונה לשמנת רגילה לאכילה?[

מה ההבדל בין פשטידה זו לשניה “פשטידת פסטה וגבינות” שמופיעה ב”מאכלים לשבועות”?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:15 5.06.2016)

היי דבי,
אני חושבת שהפשטידה הזאת תעבור הקפאה יותר טוב מפשטידת הפסטה. אם יש אפשרות אני ממליצה להעביר למקרר יום לפני ההגשה.
בפשטידה הזאת הכוונה לשמנת רגילה לאכילה הסמיכה יותר כמו אשל. במתכון השני הכוונה לשמנת הנוזלית יותר (שמנת לבישול או שמנת מתוקה).
לגבי ההבדל בין המתכונים- הפשטידה הזאת עשויה מאטריות ויותר פשטידה במרקמה (מרקם אחיד ומרוכז יותר). הפשטידה השניה עשויה מפסטה ויותר מזכירה פסטה מוקרמת (מרקם יותר אוורירי ומתפרק).

מיכל (08:41 16.05.2016)

תודה רבה על המתכונים. יש לי בבית 2 גביעי קוטג שאתמול פג תוקפם . הייתי שמחה לקבל רעיון אם אפשר להכניס אותם בפשטידה ואם כן תחליף לאילו גבינות? תודה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות (08:48 16.05.2016)

היי מיכל,
את יכולה להשתמש בקוטג’ בפשטידה הזאת במקום הגבינה הלבנה ובכל פשטידה אחרת במקום קוטג’/גבינה לבנה/יוגורט.
יום נפלא 🙂

שיר (18:31 20.04.2016)

היי , אפשר במקום פסטה רחבה פסטה מקרוני?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:46 20.04.2016)

אני חושבת שאפשר.
חג שמח 🙂

גלית (08:11 8.04.2016)

שלום אפרת!
האם יש הבדל אם שמים גבינה מגורדת רגילה או גבינות כמו אמה?
תודה מראש
גלית

מתכונים ב-10 דקות (08:37 8.04.2016)

היי גלית,
לדעתי בשילוב עם גבינות אחרות כמו אמה זה ייצא אפילו יותר טעים.
שבת שלום 🙂

דורין (15:22 1.04.2016)

וואו פשטידה מדהימה
הכנתי היום כבר נגמרו 2 אינגלישקייק
והתבנית השלישית בדרך לתנור..

מתכונים ב-10 דקות (15:35 1.04.2016)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

דברת (18:00 3.03.2016)

מה הכוונה 250 גרם אטריות מבושלות? האם הכוונה שכשיש לי שקית 400 גרם, אזי להשתמש בקצת יותר מחצי (250 גרם) ואז לבשל?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:42 3.03.2016)

היי דברת,
הבנת נכון 🙂 אם יש לך שקית של 400 גרם השתמשי בכשני שליש חבילה ואת כמות זאת בשלי במים רותחים.

תהילה (12:26 18.02.2016)

היי, אני רוצה להכין את הפשטידה אבל יש לי רק גבינה לבנה, קוטג’ ואשל, מה אפשר לעשות מזה?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 18.02.2016)

היי תהילה,
אני מניחה שאפשר להשתמש בקוטג’ במקום השמנת החמוצה אבל לדעתי גבינות הצהובה והבולגרית מוסיפות טעם (בעיקר הבולגרית) ויכול להיות שהפשטידה תצא פחות טעימה.

אורלי (21:37 31.01.2016)

ערב טוב,

האם חייבים להוסיף בצל מטוגן..?

תודה,
אורלי

מתכונים ב-10 דקות (22:43 31.01.2016)

היי אורלי,
הבצל המטוגן מאוד מוסיף לפשטידה אבל אפשר לוותר אם ממש לא אוהבים.

אורלי (14:37 1.02.2016)

תודה רבה

בדוי (19:54 23.01.2016)

אפשר להגיש קר?

מתכונים ב-10 דקות (20:37 23.01.2016)

היי
עדיף להגיש חם או לפחות בטמפ’ החדר.
שבוע טוב 🙂

בן (21:28 31.12.2015)

אתמול ראיתי באתר
היום עשיתי

יצא מעולה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:48 31.12.2015)

תודה בן, שמחה לשמוע 🙂

אנו (18:32 9.12.2015)

מה ניתן להחליף במקום שמנת חמוצה 15%?-

תודה,

מתכונים ב-10 דקות (20:14 9.12.2015)

היי אנו,
אפשר לשים במקום 3 כפות גבינת קוטג’ ואם אין לך, אפשר לשים 3 כפות גבינה לבנה (בנוסף ל-4 כפות).

מיכל (21:39 24.11.2015)

אפרת יקרה שלום,
המתכון מצוין ומאוזן – הפשטידה טעימה ועסיסית ביותר. במקום בולגרית הוספתי קשקבל מגורדת. זמני האפייה והטמפרטורה, הם כפי שציינת. המתכון מתאים מאד לעבודה או לבית הספר. אני מאמצת את המתכון, כל הכבוד!! תודה רבה לך.

מתכונים ב-10 דקות (23:19 24.11.2015)

תודה מיכל, שמחה לשמוע! 🙂

מ (21:37 14.11.2015)

שלום,יצא לי כמות הרבה יותר גדולה.אינגליש קייק יותר גדול ומלא לגמרי.
עדיין לא טעמתי…

מתכונים ב-10 דקות (23:42 14.11.2015)

היי,
הכמות מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק.
מחכה לעדכון איך יצא 🙂
שבוע טוב

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.