זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
סוג: חלבי
2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
250 גרם אטריות רחבות מבושלות (בדר”כ 8-10 דקות במים רותחים)
1 בצל בינוני קצוץ
2 ביצים
125 גרם גבינה לבנה (כ-4 כפות)
100 מ”ל שמנת חמוצה 15% (חצי מיכל)
חצי כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת (70 גרם)
חצי כוס גבינה בולגרית מגורדת (70 גרם)
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-מטגנים במחבת עם מעט שמן בצל קצוץ עד להזהבה קלה. מסירים מהאש ומצננים.
-מחממים תנור ל180 מעלות.
-מערבבים בקערה את האטריות המבושלות, הבצל המטוגן, השמנת והגבינות. מוסיפים מלח ופלפל שחור (בשלב זה ניתן לטעום ולשפר תיבול). מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
-משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. מפזרים מעל מעט גבינה מגורדת.
-אופים בתנור במשך כ-40 דקות, עד להזהבה.
אני מתכננת להכין מחר את הפשטידה. אשמח לדעת איזה גודל ביצים? מדיום או לארג’? רשמת לבשל את האטריות בין 8-10 דקות. איך יודעים מתי הן מוכנות? פעם ראשונה שאני קונה אותן. תודה מראש
לא משנה גודל הביצים.
תטעמי אותן.
אפשר גם לחתוך באמצע. אם אין לבן זה מוכן.
הבן שלי אמר שזה טעים לו אבל יש בזה יותר מדי גבינה לטעמו.
מוזר… איזה גבינה אפשר להוריד מהמתכון וזה עדיין יצא טעים?
אפשר להוריד גבינה בולגרית ולהפחית חצי כמות מהגבינה הלבנה.
פעם ראשונה הכנתי עם אטריות דקות יצאו שתי תבניות. פעם שניה עם אטריות עבות יצאה כמות של תבנית אחת? איך זה הגיוני? ובלי קשר טעים נורא!
מוזר. ובשתי הפעמים שמת 250 גרם?
הייי
על גבי רשת התנור באמצע התנור אפשרי?
אשמח לתשובה תודה .
אפשר להניח את התבנית על הרשת.
היי
אני מניחה שפסטה קרניים בינוניות אפשרי במקום איטריות רחבות ?
מבחינת מרקם גם?
תודה לך מראש.
היי
כן, גם אפשר(:
בוקר טוב אפרת
את גבינת המוצרלה גם לגרד על פומפיה ומה עדיף לגרד גס או דק?
(חורים קטנים או גדולים)?
בתודה מראש.
היי
אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לגרד גס.
הי יקרה. תודה על כל המתכונים… לגבי זה ספציפית כשהכנתי הבלילה הספיקה לי לתבנית אינגלישקייק אחת… לעומת כמות הפסטה שהתאימה לשתי תבניות.. את יכולה להגיד לי איפה טעיתי?
היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
לא בטוחה שהבנתי… יש לערבב את הבלילה עם הפסטה ורק אז לשפוך לתבניות.
היי אפרת,
תודה על כל המתכונים, כל מתכון אוצר! הכנתי את הפשטידה יצא מושלםם!!
איזה כיף שנהנית מהמתכונים!
תודה שחזרת לשתף❤️
אפשר להשתמש באטריות דקות?
כן, אפשר.
צהריים טובים.
הכנתי את הפשטידה המעולה הזאת כבר כמה פעמים. מצויינת! 👏
האם אפשר להוסיף עלי תרד? לא להפוך אותה לפשטידת תרד, רק להוסיף ירוק פנימה.
תודה ושבת שלום!
היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר להוסיף תרד, רצוי לטגן את העלים לפני כן.
היי אפרת הכנתי ויצא מושלם! רציתי לשאול האם ניתן להכין ולהקפיא ליום למחרת?
היי,
איזה כיף שיצא מוצלח!
אם מדובר ביום אחד עדיף לשמור במקרר ולא להקפיא.
האם ניתן לשים בצל רגיל ולא מטוגן? תודה
היי,
בצל לא מטוגן לא יוצא מוצלח בפשטידות אפויות- המרקם שלו מורגש וקשה.
עדיף לוותר עליו אם אין לך אפשרות לטגן.
בוקר טוב!
קודם כל תודה על המתכונים המוצלחים!!
את המתכון הזה כבר הכנתי כמה פעמים, אהוב אצלנו!
אני באמצע ההכנה ואין לי בצל האם אפשר לדלג עליו? או שיש תחליף?
תודה רבה וחודש טוב!
היי שולמית,
אין בעיה לוותר על הבצל.
שמחה מאד שאהבתם את המתכון🌺
היי
כמה מלח ופלפל צריך לשים?
היי,
תתחילי בכפית שטוחה מלח ורבע כפית פלפל. אפשר לשים יותר או פחות בהתאם לטעם האישי(:
האם אפשר לעשות עם פסטה מס’ 7 ? ומה ההליך לחבילה שלמה
היי,
פחות מומלץ להכין עם פסטה מס’ 7.
לחבילה שלימה יש להכין כמות כפולה פי 2.
עם איזה פסטה מומלץ ?
פסטה מסולסלת.
יצא ליגה! במסגרת ניסיונותיי להיפטר מכמה שיותר חמץ, טרם הפסח. הכנתי עם אטריות ביצים דקיקות למרק וקוטג’ זיתים שמאוד הוסיף. פעוט בן 3 ממש עף על זה. מסתמן ששתי תבניות פס, הולכות להתחסל אוטוטו. תודה לאפרת המלכה!
שמחה מאד לשמוע! איזה כיף שאהבתם את המתכון, תודה שחזרת לשתף😊
שלום!
תודה על האתר הנפלא!!!!! האם גבינה בולגרית זה חובה?
היי,
אפשר להמיר לגבינה קשה מגורדת אחרת או לוותר.
איזו תבנית? כמה יוצא?
היי תמי,
הכמות ל-2 תבניות אינגליש קייק.
את התנור לכוון ל 180 על טורבו או אפייה ? זא על השני קווים עם מאוורר או בלי מאוורר…
היי,
על מצב חום עליון ותחתון (בלי המאוורר😊)
שבוע טוב, איך אני הופכת את הפשטידה הזו למתוקה?
היי בתאל,
אני מניחה שאפשר לוותר על הבצל, הגבינה הצהובה והבולגרית ,המלח והפלפל, ולהוסיף כף-שתיים סוכר, כפית תמצית וניל, וחצי כוס שמנת מתוקה. אפשר גם להוסיף צימוקים לתערובת אם אוהבים.
אשמח שתעדכני איך יוצא אם את מנסה! בהצלחה😊
אפשר לוותר על השמנת?
אפשר לשים גבינה לבנה במקום.
https://photos.app.goo.gl/sL8Vj7GDyy7RwRK36
הכנתי גם את האיטריות וגם את הפשטידת פטריות שיש לך באתר שתיהם יצאו פשוט מושלם כולם התענגו😋צרפתי קישור לתמונה
תודה רבה אין על האתר שלך
נראה מעולה! 🙂
תודה אורי
האם ניתן להמיר את האטריות באטריות אורז?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.
פשטידה מצויינת!!! קלה להכנה ואפילו הילדים לא הרגישו את הבצל המטוגן.
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי אפרת. אין לי כרגע שמנת חמוצה האם אפשר לשים במקום גביע יוגורט 3%? או גבינה לבנה? או שמנת לבישול?
שימי גבינה לבנה.
מה הכמויות אם עושים חבילת אטריות שלמה? תודה.
400 גרם אטריות רחבות מבושלות
1 בצל גדול קצוץ
3 ביצים גדולות
200 גרם גבינה לבנה
150 מ”ל שמנת חמוצה 15%
3/4 כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם
בכמויות האלה זה מתאים לתבנית 20*30? אפשר לשים בצל רגיל במקום בצל מטוגן?
תודה רבה!!!
הכמות הזו אמורה להספיק ל3 אינגליש קייק חד”פ או שאפשר להכין בתבנית בגודל 25X32. אם את מכינה בתבנית 22X31 הפשטידה תצא גבוהה.
אפשר להוסיף את הבצל ללא טיגון אבל מומלץ לטגן אותו קצת כי זה מוסיף יותר טעם לפשטידה.
שלום אפרת,
רציתי לשאול כפול כמה אני צריכה לעשות לתבנית בגודל 32X25 וכפול כמה ל-32X40.
וכן, יש לך מתכון לפשטידת אטריות עם פטריות וגבינה?
תודה מראש.
לתבנית בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב1.5 ולתבנית ענקית בגודל 32X40 יש להכפיל כמויות ב-2.
אין לי מתכון לפשטידת אטריות עם פטריות וגבינה אבל אפשר להוסיף פטריות לפשטידה הזאת. יש לקצוץ את הפטריות ולטגן עם הבצל במשך כ 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות. לסנן מנוזלים ולהוסיף לתערובת.
האם צריך לחתוך את הפשטידה כאשר היא מתקררת? חתכתי כשיצאה חמה מהתהור והתפרקה לי לגמרי 🙁
כן. פשטידות מתייצבות רק לאחר קירור.
מצורה אחרת. אטריות לא רחבות..
כן אפשר.
התכוונתי לשאול אם אפשר אטריות מסוג אחר
שלום
אפשר גם אטריות מסוג אחר?
תודה רבה
אפשר להשתמש באטריות רגילות בגודל אחר או אטריות ביצים.
האם אפשרי גם אטריות ביצים?
כן.
היי אפרת, אני מחפשת מתכון פשוט לפסטה ברוטב גבינות (מאק אנד צ\’יז) קל להכנה – האם יש לך מתכון כזה?? תודה רבה! 🙂
יש לי את המתכון הזה – פסטה ברוטב שמנת ובולגרית.
האם אפשר לשים יוגורט במקום שמנת?
כן.
נתקעתי בלי ביצים
אפשר לוותר או לשים משהו אחר?
תודה!
לא מומלץ להכין בלי ביצים אחרת הפשטידה תתפרק ולא תהיה יציבה.
הכנתי עכשיו ויצא טעים מאוד! (אפילו ששכחתי לשים גבינה לבנה), מתכננת להכין גם ליום שישי לגן של הבת שלי 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
האם הכונה לאיטריות ביצים או רגילות ?
אטריות רגילות.
היי האם אפשר לשלב בה שמנת לבישול? ואם כן במקום מה לשים אותה ואיך?
תודה רבה על אתר נפלא!
עדיף להשתמש בשמנת חמוצה.
שנה טובה 🙂
הי אפרת,
נשארו לי המון גביעי דנונה שתכף פג תוקפם יש לך מתכונים שהם יהיו בהם שימושיים?
אשמח לתשובתך😃
היי שירן,
מתכונים עם יוגורט:
עוגת יוגורט
עוגיות יוגורט
פרוזן יוגורט
מאפינס מלוחים
לחם ללא שמרים
במה אפשר להחליף את הגבינה בולגרית אם אין לי?
וגם 70 גרם דבינה צהובה כמה זה בפרוסות גבינה צהובה כי אין לי מגורדת…
תודה!!
יש לך סוג אחר של גבינה? אם לא פשוט תוותרי על הבולגרית.
אם יש לך פומפיה אז אפשר לגרד את פרוסות הגבנ”צ. אם לא אז כדאי לחתוך לקוביות קטנטנות. תשתמשי בערך ב 4.5 פרוסות.
היי,
רוצה להכין ממש מוקדם בבוקק למסיבת סיום מחר.. תבנית מלבנית בגודל הסטנדרטי.. מה הכמויות? אני מניחה שזה כל החבילה , זאת אומרת 400 גרם.. מה לגבי כל שאר המצרכים?
תודה על המענה, מעיין.
היי מעיין,
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 22X31 אז הכמויות במתכון מתאימות.
אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 25X32 אז אלה הכמויות:
400 גרם אטריות רחבות מבושלות
1 בצל גדול קצוץ
3 ביצים גדולות
200 גרם גבינה לבנה
150 מ”ל שמנת חמוצה 15%
3/4 כוס מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם
היי, אם אכין את כל השקית אטריות (400 גרם) בתבנית 22/30 זה ייצא פחות אוורירי? ואיזה גודל ביצים התכוונת?
זה ייצא בסדר גמור. עדיף ביצים גדולות.
בנוסף, יש לי קשקבל ופטה בבית. האם אפשר לשלבם? באיזו כמות?
בטח. אפשר לשים בין רבע לשליש כוס גבינת קשקבל מגורדת ואותה כמות גם לגבי פטה מפוררת.
אפשר להשתמש בבצל מטוגן קפוא? אם כן, כמה קוביות?
תודה! מתה על המתכונים שלך
היי שירה,
אני חושבת שעדיף לטגן בצל אבל אם את רוצה לשים במקום בצל מטוגן קפוא שימי בסביבות 2 קוביות אם אלה קוביות גדולות או 3-4 אם אלה קוביות קטנות (יש פשוט כמה סוגים).
אפשר להוסיף זיתים לפשטידות הזאת?
כן אפשר בהחלט.
אפשר אם אטריות דקות של מרק?
היי ציפי,
אפשר למרות שלדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח.
שבוע טוב 🙂
היי,אם אני עושה כמות כפולה אז להכפיל הכל ב2 ?
וכמה זמן איפה בתנור?
תודה :))
היי עדי,
לכמות כפולה בתבנית ענקית בגודל של התנור יש להכפיל כמויות ב-2.
אני מניחה שזמן אפיה יתארך ל 50-60 דקות.
יום מקסים 🙂
תודה רבה אפרת! כבר בתנור…. נראה מעולה.
יום טוב 🙂
האם יש גרסה פרווה לפשטידת אטריות?
היי צביה,
הגבינות הן אלה שמעניקות את הטעם לפשטידה. אין לי כרגע מתכון פרווה, אשתדל להעלות בהמשך.
ראשית.. את אלופה !!!
רציתי לשאול .. אפשר להשתמש בפסטה רגילה?
תודה מראש..
אורלי
תודה אורלי 🙂
אני חושבת שאפשר. כדאי לשים 2 ביצים גדולות או 3 ביצים S או M כדי שהפשטידה תצא יציבה.
המשך יום מקסים
תודה !!!
וכדורי השוקולד שלך מטריפים !!!
לאיזה גודל תבנית יוצקים את הכל
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31.
הי אפרת כפי שאת שמה לב אני מאוהבת באתר הזה!!!
אפשר לקבל כמויות לתבנית 3/4 אינגליש קייק.
תודה תודה.
היי שירן,
כמויות לתבנית בגודל 3/4 אינגליש קייק:
100 גרם אטריות רחבות מבושלות (בדר”כ 8-10 דקות במים רותחים)
חצי בצל בינוני-קטן קצוץ
1 ביצה
50 גרם גבינה לבנה (בסביבות כף וחצי)
40 מ”ל שמנת חמוצה 15%
2 כפות גדושות מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
2 כפות גבינה בולגרית מגורדת
*גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (לא חובה)
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
שבוע נפלא 🙂
ערב טוב.
יש לי בבית רק איטריות דקיקות..ניתן לעשות איתן משהו?
היי שירן,
לדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח אבל אפשר גם להשתמש באטריות דקיקות.
הי אפרת,
נשארו לי כמה קופסאות של שמנת צימחית..ניתן להוסיף/להחליף אותן במרכיב מסויים במתכון?
לא בטוחה אם כדאי.
פעם ראשונה שאני מכינה פשטידה (ועוד אני הייתי צריכה להגיש לגן של הבן שלי…) ופעלתי לפי המתכון שלך ויצא מעולה!!!!!
תודה רבה !!!!
שמחה מאוד לשמוע 🙂
תודה דבי ושבת שלום
כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר ?
אם זה טיפה חמצמץ אחרי שני לילות במקרר ?
הפשטידה נשמרת 3-4 ימים במקרר.
אם זה מעט חמצמץ (בהנחה וזה לא היה חמצמץ כשזה היה טרי) אז אולי הפשטידה היתה בחוץ יותר מידי זמן או שמשהו בקירור לא עבד כמו שצריך.
אני לא חובבת פשטידות
אבל הכנתי לנכדים וחטאתי בטעימה אבל נגמר במנה רצינית
אז ממש תודה
שמחה לשמוע 🙂
תודה רחל
סבתא שלי היתה מכינה עוגת גבינה ואטריות מתוקה. יש לך מתכון למשהו כזה?
אין לי אבל מתכננת לפרסם בהמשך.
יום מקסים 🙂
היי לך,
קודם כל אני מאוד אוהבת את האתר הזה והמתכונים שבו,אז תודה!
עכשיו לשאלתי – זה ממש נורא אם שכחתי להוסיף את הביצים? חיחי אופס :\
היי רחלי,
הביצים מייצבות את הפשטידה. יכול להיות שהיא פשוט תתפרק קצת בחיתוך.
היי, איך אפשר לשלב פטריות או עגבניות מיובשות?
תודה
היי דברת,
פטריות אפשר לקצוץ ולטגן קצת עם הבצל במשך כ 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים ומצטמצמות. לאחר מכן אפשר לערבב יחד עם כל החומרים. עגבניות מיובשות אפשר לקצוץ ולהוסיף ישירות לתערובת.
יום נפלא 🙂
האם יש גירסה מתוקה לפשטידת איטריות וגבינות
אם צימוקים וקינמון
היי בתיה,
אין מתכון כזה באתר אבל אני אשתדל להעלות בהמשך 🙂
שלום
אשמח לדעת כמות של מלח ופלפל. תודה רבה וחג שמח!
היי,
בסביבות כפית שטוחה מלח וקמצוץ פלפל שחור.
חג שמח 🙂
מעולה… מכינה כבר פעם שנייה….
משתמשת המון במתכונים שלך… ואף פעם לא התאכזבתי. תודה
שמחה לשמוע 🙂
תודה נטלי וחג שמח!
הנכתי היום לארוחת ערב
כולם זללו
היה מעולה וטעים מאוד
לא היה לי בולגרית, זרמתי על קוטג’ במקום והוספתי מעט מלח.
מעולה 🙂 שמחה שנהניתם ותודה על העדכון!
תודה אפרת,הפשטידה מעולה ,מאמצת למחברת המתכונים שלי.
תודה אסתי, שמחה שאהבת 🙂
יואו,יצא מעולה ! לא היתה לי שמנת חמוצה שמתי יוגורט, לא היתה לי גבינה לבנה שמתי גבינת שמנת
שתהיי בריאה ותמשיכי להמציא מתכונים מושלמים
התאהבתי באתר הזה !
יש סיכוי למתכון לקוגל? זה משהו שלא גדלתי עליו והייתי רוצה לנסות להכין
תודה (-:
איזה כיף לשמוע!
לגבי קוגל, אשתדל לפרסם מתכון בהמשך 🙂
היי,העם ניתן להשתמש בתוכן זה באטריות דקות(אטריות לפשטידות, לביבות,מרקים)?
היי אירה,
לדעתי עם אטריות רחבות זה יוצא יותר מוצלח אבל אפשר גם להשתמש באטריות דקות.
יום נפלא 🙂
אם תוכלי לענות לי בהקדם כי אני רוצה לעשות
תודה.
האם אפשר להשתמש עם ספרלי אורז ללא גלוטן במקום האטריות השטוחות.
תודה
סורי, ראיתי רק עכשיו.. אני מניחה שאפשר.
יצא מעוווולה!!! עשיתי עם פסטה מצוננת _ פיטוציני שזה 300 ג, הוספתי קצת יותר מהגבינות ממה שרשום. אפיה 35 דקות בתבנית עגולה. ממליצה על המתכון בחום :):)
תודה ילנה, שמחה שיצא טעים 🙂
היי, האם אפשר לשמור את זה במקפיא חודש?
היי מיטל,
אני מניחה שכן רק חשוב לעטוף את הפשטידה היטב בניילון נצמד.
יום נפלא 🙂
עשיתי את הפשטידה יצא פשוט מהמם !!! הבן שלי כזה בררן באוכל ואכל אפילו 2 מנות שזה לכשלעצמו הישג מטורףףףףף. אימצתי את המתכון בכיף …. תודה.
איזה כיף לשמוע!
תודה אילנה והמשך יום נפלא 🙂
שלום אפרת
האם ניתן להקפיא את הפשטידה?
ואת חושבת שזה יצא טוב גם כמאפינס?
כן ענת, אני מניחה שאפשר להקפיא ואפשר להכין גם כמאפינס רק חשוב לשמן היטב את השקעים לפני.
בהצלחה 🙂
אפרת יקרה,
האם פשטידה זו כן ממולצת להקפאה?
הכוונה לשמנת רגילה לאכילה?[
מה ההבדל בין פשטידה זו לשניה “פשטידת פסטה וגבינות” שמופיעה ב”מאכלים לשבועות”?
תודה!
היי דבי,
אני חושבת שהפשטידה הזאת תעבור הקפאה יותר טוב מפשטידת הפסטה. אם יש אפשרות אני ממליצה להעביר למקרר יום לפני ההגשה.
בפשטידה הזאת הכוונה לשמנת רגילה לאכילה הסמיכה יותר כמו אשל. במתכון השני הכוונה לשמנת הנוזלית יותר (שמנת לבישול או שמנת מתוקה).
לגבי ההבדל בין המתכונים- הפשטידה הזאת עשויה מאטריות ויותר פשטידה במרקמה (מרקם אחיד ומרוכז יותר). הפשטידה השניה עשויה מפסטה ויותר מזכירה פסטה מוקרמת (מרקם יותר אוורירי ומתפרק).
תודה רבה על המתכונים. יש לי בבית 2 גביעי קוטג שאתמול פג תוקפם . הייתי שמחה לקבל רעיון אם אפשר להכניס אותם בפשטידה ואם כן תחליף לאילו גבינות? תודה ויום טוב
היי מיכל,
את יכולה להשתמש בקוטג’ בפשטידה הזאת במקום הגבינה הלבנה ובכל פשטידה אחרת במקום קוטג’/גבינה לבנה/יוגורט.
יום נפלא 🙂
היי , אפשר במקום פסטה רחבה פסטה מקרוני?
תודה 🙂
אני חושבת שאפשר.
חג שמח 🙂
שלום אפרת!
האם יש הבדל אם שמים גבינה מגורדת רגילה או גבינות כמו אמה?
תודה מראש
גלית
היי גלית,
לדעתי בשילוב עם גבינות אחרות כמו אמה זה ייצא אפילו יותר טעים.
שבת שלום 🙂
וואו פשטידה מדהימה
הכנתי היום כבר נגמרו 2 אינגלישקייק
והתבנית השלישית בדרך לתנור..
מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂
מה הכוונה 250 גרם אטריות מבושלות? האם הכוונה שכשיש לי שקית 400 גרם, אזי להשתמש בקצת יותר מחצי (250 גרם) ואז לבשל?
תודה
היי דברת,
הבנת נכון 🙂 אם יש לך שקית של 400 גרם השתמשי בכשני שליש חבילה ואת כמות זאת בשלי במים רותחים.
היי, אני רוצה להכין את הפשטידה אבל יש לי רק גבינה לבנה, קוטג’ ואשל, מה אפשר לעשות מזה?
היי תהילה,
אני מניחה שאפשר להשתמש בקוטג’ במקום השמנת החמוצה אבל לדעתי גבינות הצהובה והבולגרית מוסיפות טעם (בעיקר הבולגרית) ויכול להיות שהפשטידה תצא פחות טעימה.
ערב טוב,
האם חייבים להוסיף בצל מטוגן..?
תודה,
אורלי
היי אורלי,
הבצל המטוגן מאוד מוסיף לפשטידה אבל אפשר לוותר אם ממש לא אוהבים.
תודה רבה
אפשר להגיש קר?
היי
עדיף להגיש חם או לפחות בטמפ’ החדר.
שבוע טוב 🙂
אתמול ראיתי באתר
היום עשיתי
יצא מעולה
תודה
תודה בן, שמחה לשמוע 🙂
מה ניתן להחליף במקום שמנת חמוצה 15%?-
תודה,
היי אנו,
אפשר לשים במקום 3 כפות גבינת קוטג’ ואם אין לך, אפשר לשים 3 כפות גבינה לבנה (בנוסף ל-4 כפות).
אפרת יקרה שלום,
המתכון מצוין ומאוזן – הפשטידה טעימה ועסיסית ביותר. במקום בולגרית הוספתי קשקבל מגורדת. זמני האפייה והטמפרטורה, הם כפי שציינת. המתכון מתאים מאד לעבודה או לבית הספר. אני מאמצת את המתכון, כל הכבוד!! תודה רבה לך.
תודה מיכל, שמחה לשמוע! 🙂
שלום,יצא לי כמות הרבה יותר גדולה.אינגליש קייק יותר גדול ומלא לגמרי.
עדיין לא טעמתי…
היי,
הכמות מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק.
מחכה לעדכון איך יצא 🙂
שבוע טוב